- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

10 alimente ieftine și sănătoase pe care le pot cumpăra românii de la Lidl în perioada 24-30 aprilie. Va fi bătaie la rafturi

24 Apr, 21:27 • Bucătaru Gabriela
Lidl le-a pregătit clienților săi din întreaga țară o mega ofertă. În săptămâna 24 -30 aprilie, românii pot achiziționa 10 alimente extrem de sănătoase la super prețuri.
10 alimente ieftine și sănătoase pe care le pot cumpăra românii de la Lidl în perioada 24-30 aprilie. Va fi bătaie la rafturi

10 alimente ieftine și sănătoase pe care le pot cumpăra românii de la Lidl în perioada 24-30 aprilie. Majoritatea românilor știu că cei care vor să aibă un stil de viață sănătos investesc lunar sume uriașe în mâncare.

Citește și Mesaj straniu pe afinele din Lidl! O femeie a rămas șocată când a văzut ce era scris pe fructe

10 alimente ieftine și sănătoase pe care le pot cumpăra românii de la Lidl în perioada 24-30 aprilie

Retailerul german s-a gândit la românii care vor să aibă un stil alimentar sănătos pentru organism și le-a pregătit o promoție care îi va ajuta să facă economie. Astfel, în perioada 24-30 aprilie, Lidl le pune la dispoziția clienților săi 10 alimente super sănătoase și gustoase la prețuri foarte ieftine.

În această săptămână, la românii vor găsi pe rafturile Lidl ciuperci Champignon cu 9,99 de lei pe kilogram. Acestea conțin fibre, vitamine, minerale, B1, B2, B3, B6, acid folic și potasiu.

Un alt aliment extrem de sănătos este zucchini. Nutriționiștii spun că acest aliment consumat regulat ajută la digestie, îmbunătățește sănătatea ochilor, previne diabetul, îmbunătățește sănătatea inimii și ajută în diete. Un kilogram costă în această perioadă 5,99 lei.

Mai mult, românii care sunt fani salate vor găsi pe rafturile Lidl și dressing. Fie că este de smântână, bbq, thousand island sau cesar, acesta costă 7,99 lei. Și iaurtul proteic, o gustare sănătoasă și bogată în proteine este la un super preț în această săptămână la Lidl. Cei care sunt fanii unui astfel de aliment trebuie să scoată din buzunar suma de 2,99 de lei.

Rodiile sunt extrem de adorate de români. Acestea previn îmbătrânirea, cresc imunitatea, protejează rinichii, inima și contribuie la regenerarea ficatului. În această perioadă, prețul unei rodii la Lidl este de 3.69 lei.

Somonul afumat, bio, bogat în omega 3, este și el pe lista celor 10 alimente sănătoase pe care Lidl le-a pus în oferta de săptămâna aceasta. Prețul pe care trebuie să îl plătească un român pentru un astfel de produs este de 16.99 lei

Adepții stilului de viață sănătos nu trebuie să rateze roșiile cherry, pline de vitamine și gustoase în orice combinație. În această perioadă retailerul german vinde o casoletă cu prețul de 9,99 lei.

Totodată, Lidl are o ofertă bombă și la rucola, care previne bolile cardiovasculare, îmbunătățește digestia, întărește sistemul imunitar. O casoletă de 100 de grame costă 2,49 lei.

Afinele sunt și ele foarte bune la preț în această săptămână. Acestea luptă împotriva cancerului, conțin antioxidanți și vitamine. O caserolă de 500 de grame se vinde la prețul de 21,49 lei.

Untul de arahide, foarte iubit și apreciat, în general de cei mici, bogat în proteine și grăsimi, conține vitaminele E, B3, B6, mangan, magneziu, potasiu, zinc, cupru, fosfor, este foarte ieftin la Lidl zilele acestea. Pentru un borcan de unt de arahide românii trebuie să scoată din buzunar suma de 5,89 lei.

Citește și Ofertă Lidl la alimente de post. O varietate de produse la preţuri de nimic, timp de o săptămână