- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A apărut primul magazin din România cu produse la 1 leu! Iată unde este amplasat Multimarketul Aurora

12 Oct, 09:01 • Bumbeneci Diana
Românii se pot bucura acum de Aurora Multimarket. Lanțul ucrainean de produse ieftine a ajuns în Suceava.
A apărut primul magazin din România cu produse la 1 leu! Iată unde este amplasat Multimarketul Aurora

Lanțul ucrainean Aurora Multimarket a deschis primul magazin în România. Magazinul s-a deschis pe 5 octombrie la Suceava și aduce la raft prețuri care încep de la un leu.

Aurora Multimarket s-a deschis în România

Lanțul ucrainean de magazine Aurora Multimarket, care vinde produse de la 1 leu, a deschis primul magazin din România la Suceava, conform anunțului făcut de reprezentanții companiei. Aurora Multimarket este lider pe piața ucraineană de retail pe segmentul magazinelor Dollar & Variety.

Intrarea Aurorei pe piața românească este un pas important spre integrarea europeană a Ucrainei și creșterea gradului de conștientizare a mărcii ucrainene în străinătate, se mai arată în anunțul companiei.

Aurora Multimarket
Aurora Multimarket

Pentru prima dată când Aurora și-a început activitatea a fost în 2011, moment în care a apărut cu o rețea de magazine într-un oraș din Ucraina. În prezent, lanțul a ajuns la o rețea de peste 1.100 de magazine în Ucraina și are tot mai mult în plan să se extindă. Biroul principal de asistență se află în orașul Poltava din Ucraina, unde lcurează peste 1.200 de angajați.

În prezent, Aurora are două centre mari de distribuție și are peste 7.000 de angajați în magazine.

Te mai poate interesa și: Automobilul românesc, comoară pe cale de dispariție. Povestea lui Mihai Olar, rădăuțeanul care a salvat de la fier vechi o Dacia 1300. „Darul mai departe unei persoane care nu caută să se îmbogățească de pe urma moștenirii”

Aurora Multimarket este cunoscut drept un renumit în top trei discounteri  din punct de vedere al numărului de magazine nealimentare din Europa Centrală și de Est, conform informațiilor publicate de Colliers ExCEEDING Borders Retail Report 2021, arată prezentarea companiei pe o platformă de recrutare. Liderul companiei este un co-fondator, iar în 2021, Horizon Capital, un fond internațional de top cu peste 1,5 miliarde de dolari de investiții directe gestionate, s-a alăturat acționarilor companiei.

Vezi și: EXCLUSIV. Bunica Alexandra vinde flori la metroul din Pipera, la 74 de ani, pentru a putea trăi de pe o zi pe alta! „Jumătate din pensie o dau pe facturi, cealaltă abia îmi ajunge de medicamente și mâncare”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult