- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A fost anunțat sezonul de schi 2023-2024! Lucrările de pregătire sunt în desfășurare!

09 Oct, 12:58 • Oprea Alina
Sezonul de schi este unul dintre cele mai așteptate momente de căte turiști iarna! Poiana Brașov face un anunț de ultim moment cu referire la deschiderea sezonului
A fost anunțat sezonul de schi 2023-2024! Lucrările de pregătire sunt în desfășurare!

Noul sezon de schi este în plină desfășurare, astfel ca turiștii să aibă parte de cele mai bune experiențe în vacanțele lor în sezonul 2023-2024. Primarul Brașovului, Allen Coliban, a declarat într-un comunicat de presă că data deja este stabilită de deschidere a părtiei de schi.

Citește și: Ireal! Cât costă să îți petreci noaptea de Revelion 2024 în Poiana Brașov. Nu toți românii își vor permite

Topul domeniilor schiabile din România! Cum să te bucuri de iarnă la tine în țară!
Topul domeniilor schiabile din România! Cum să te bucuri de iarnă la tine în țară!

Când va fi deschis sezonul 2023-2024 de schi

Primarul Municipiului Brașov, Allen Coliban, dorește ca termenul de finalizare a pârtiei de schi să fie 15 noiembrie aici făcând o referire standard la lucrări, elemente de siguranță montate, tunuri mobile amplasate pe poziții, sisteme de înzăpezire funcționale, dar și cele șase ratacuri  pentru amenajarea pârtiilor.

„Suntem în plin proces de pregătire a sezonului de schi 2023 -2024, operatorul cu care Primăria are contract (Comprest S.A.) are termen ca până la jumătatea lunii noiembrie să finalizeze tot ceea ce înseamnă funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, montarea elementelor de siguranță, realizarea semnalizărilor, ratracurile să fie funcționale.

Sperăm ca anul acesta în masivul Postăvarul să vină iarna mai repede decât sezonul trecut, iar brașovenii și turiștii să aibă posibilitatea să schieze mai mult decât în sezonul precedent. Urmează discuțiile cu operatorul de transport pe cablu pentru a aproba tarifele de transport. Obiectivul nostru în această negociere este să avem acele tarife care să permită cât mai multor iubitori ai sporturilor de iarnă, mai ales brașoveni, să se bucure de cel mai bun domeniul schiabil din România.”, a declarat Allen Coliban, conform Antena 3.

Citește și: Prețul incredibil cu care s-a vândut un apartament din Brașov: „Locuitorii sunt oripilaţi de incompetenţa primarului”