- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ireal! Cât costă să îți petreci noaptea de Revelion 2024 în Poiana Brașov. Nu toți românii își vor permite

25 Sep, 20:49 • Alexe Raluca
Doar câteva luni ne mai despart de Revelion, noaptea dintre ani pentru care românii ce vor să sărbătorească la Poiana Brașov sunt nevoiți să plătească o mică avere. Patronii de hoteluri și pensiuni de la munte le oferă turiștilor oferte de preț, însă o astfel de vacanță tot nu va mai fi pentru toate buzunarele.
Ireal! Cât costă să îți petreci noaptea de Revelion 2024 în Poiana Brașov. Nu toți românii își vor permite

Trei luni ne mai despart de anul 2024, iar hotelierii deja au pus la bătaie pachete de petrecere a nopții de Revelion. Hotelurile din Poiana Brașov și-au afișat deja ofertele, însă prețurile nu sunt deloc mici, chiar și cu ofertele puse la dispoziție de gazde.

Citește și: Zile libere 2023. Iată ce vacanță vor putea lua românii de Crăciun și Revelion

Cât vor plăti românii pentru Revelion 2024

Anul 2024 se apropie cu pași rapizi, deși gradele din termometre nu dau semne în acest sens. Totuși, hotelierii din Poiana Brașov s-au pus pe treabă și au publicat deja pachetele cu ofertele pentru noaptea dintre ani. Prețurile nu sunt, însă, pentru orice buzunar, doritorii fiind nevoiți să scoată din portofele mici averi pentru o noapte de distracție.

Astfel, în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie, prețurile pentru 4 nopți de cazare încep de la 700 de euro, adică aproximativ 3.500 de lei, însă acestea diferă în funcție de hotel, tipul camerei și facilitățile oferite de gazde, putând ajunge și la peste 8.000 de lei, potrivit booking.com.

La Hotelul Alpin, de exemplu, de 4 stele, situat în Poiana Brașov, 4 nopți de cazare în perioada 29 decembrie – 2 ianuarie 2024, camera dublă, în regim demipensiune, cu mic dejun și cină inclusă, prețurile pornesc de la 985 de euro, adică aproximativ 4.900 de lei. Turiștii au parte și de o cină tematică, „Ancient Rome”, pe data de 29 decembrie, cină tematică „Renaissance Era” pe 30 decembrie și cină tematică „Inormation Age” în noaptea de Revelion. Anul începe cu un brunch tradițional și cu cină tematică „A Jumo Into the Future”.

În preț este inclus și accesul VIP la jacuzii lounge experience în aer liber și un platou cu brânzeturi și fructe, acces gratuit la Adolescent Club și Magic Land, acces piscină exterioară semi-olimpică, saună umedă/uscată, sala de fitness și parcare. Adiminstratorii acestei locații oferă o reducere de 15% dacă turiștii optează pentru plata integrală a pachetului până la data de 30 septembrie 2023 și 10% pentru plata integrală până la data de 31 octombrie 2023.

O altă locație oferă prețuri și mai piperate. La Ana Hotels Sport, de 4 stele, un sezur de 3 sau 4 nopți pornește de la 1.700 de euro, adică aproximativ 8.500 de lei. În pachet este inclus regimul cu demipensiune, cina festivă cu program artistic cu Dj Vali Bărbulescu pe data de 30 decembrie, cina festivă cu program artistic de Revelion, un voucher de 60 de euro/cameră/sejur pentru proceduri SPA, acces la ANA SPA, ce cuprinde piscină, sauna, jacuzzi, sala de fitness, zona de relaxare, acces la Kids Club și activități zilnice cu supraveghere pentru copii între 5 și 12 ani.

Citește și: Primele oferte pentru Revelion 2023. Câți bani trebuie să dea românii care vor să sărbătorească trecerea dintre ani la munte