- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A fost anunțată prima companie aeriană străină care va zbura regulat de pe Aeroportul Băneasa

17 May, 14:04 • Bumbeneci Diana
Inedit. Prima companie aeriană străină care va zbura regulat de pe Aeroportul București Băneasa.
A fost anunțată prima companie aeriană străină care va zbura regulat de pe Aeroportul Băneasa

Vești bune pentru români! O companie aeriană italiană ajunge prima care va face zboruri regulate pe Aeroportul Băneasa de la noi din ţară.

Prima companie aeriană străină care va zbura de pe Aeroportul București Băneasa

Aeroitalia devine prima companie care va opera zboruri regulate pe Aeroportul Internațional București”Aurel Vlaicu”, potrivit Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Ai mai putea citi: Vestea zilei! Comisia Europeană anunță o nouă creștere a salariilor

Aeroportul Băneasa
Aeroportul Băneasa

Evenimentul de lansare a operațiunilor de zbor Aeroitalia de pe Aeroportul Internațional București Băneasa este programat joi, iar primul zbor va avea loc pe 2 iunie 2023, pe ruta București Băneasa – Roma Fiumicino.

Aeroitalia este o companie aeriană italiană fondată în anul 2022. Operează o flotă de Boeing 737-800 către destinații europene.

Datorită legăturilor operate de Aeroitalia către și de la Aeroportul Roma Fiumicino, pasagerii vor putea ajunge de la București și la Alghero, Bergamo, Comiso, Olbia și Palermo, cu un singur bilet, conexiune garantată, bagajul de cală urmând a fi trimis direct la destinația finală, anunță CNAB.

Vezi și: Producătorii de lapte sunt de acord cu decizia Consiliului Concurenței de a reduce prețurile cu cel puțin 20%. Olympus este prima companie care confirmă inițiativa

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult