- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A început protestul transportatorilor! Traficul pe autostrada A1 București-Pitești, paralizat

10 Jan, 13:01 • Bumbeneci Diana
Traficul pe autostrada A1 București-Pitești, paralizat de protestul transportatorilor. S-au format coloane și la intrarea în București
A început protestul transportatorilor! Traficul pe autostrada A1 București-Pitești, paralizat

Traficul este blocat pe autostrada A 1 București-Pitești de mai multe camioane ale transportatorilor rutieri care protestează, circulând cu viteză minimă. O coloană s-a format și pe Centura Capitalei, iar în câteva ore, traficul ar putea deveni o mare problemă pentru bucureșteni.

Poți citi azi și: Ministrul Agriculturii, primul mesaj după amenințările privind protestul fermierilor. Florin Barbu: „Nu am primit nicio revendicare”

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 1 București-Pitești, de la kilometrul 13+500 de metri, până la intrarea în DN Centura București, traficul autovehiculelor este blocat de mai multe autocamioane ale transportatorilor rutieri care protestează, circulând cu viteză minimă.

De asemenea, s-a format coloană de autovehicule și pe Centura Capitalei, între localitățile Chiajna și Bragadiru, județul Ilfov.

Totodată, situații similare sunt prezente și în alte zone ale țării, pe centurile marilor municipii, circulația rutieră desfășurându-se îngreunat, cu viteză foarte redusă, pe alocuri blocându-se.

Florin Barbu, mesaj pentru protestatari

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu a transmis că nu a primit nicio revendicare de la fermieri, precizând că deja s-a stabilit o întâlnire cu reprezentanții Asociației Fermierilor pentru a rezolva nemulțumirile existente.

„Vorbim de revendicări pe care deocamdată Ministerul Agriculturii nu le-a primit din partea mediului asociativ. Avem deja o discuție pentru o întâlnire săptămâna viitoare pentru a prezenta bugetul pe anul 2024 și măsurile privind agricultura pe care noi le vom lua în perioada următoare.

Sunt de acord cu toate protestele pe care le fac fermierii, dar aș dori foarte mult ca tot ceea ce înseamnă revendicări să fie transmise către Ministerul Agriculturii ca să le putem rezolva și să le dăm fermierilor răspunsurile corecte”, a declarat ministrul într-o intervenție la postul B1.

Vezi și: Spunem ADIO programului Prima Casă 2024. Guvernul României face anunțul momentului

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult