- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A murit Mihnea Vasiliu, fostul director Libertatea

27 Jul, 17:44 • Lupu Alexandra
Mihnea Vasiliu, fostul director al publicației Libertatea, a murit astăzi, 27 iulie, la hotelul Ramada din București. Iată primele informații.
A murit Mihnea Vasiliu, fostul director Libertatea

Mihnea Vasiliu, fostul director al publicației Libertatea, a murit astăzi, 27 iulie, informează gandul.ro. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă. Primele informații arată că acestuia i s-a făcut rău în fața recepției hotelului Ramada, din sectorul 1. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Secției 2 Poliție.

A murit Mihnea Vasiliu, fostul director Libertatea

Primele informații din anchetă arată că lui Mihnea Vasiliu i s-a făcut rău în fața hotelului Ramada din sectorul 1 din Capitală. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe și echipaje ale Secției 2 de Poliție. Agenții de poliție de la Serviciul Omoruri au preluat ancheta și au deschis un dosar de moarte suspectă.

Citește și despre: Fostul ministru al Turismului a murit. Dan Matei Agathon avea 73 de ani

„Ora 14.25, apel 112- Sectia 2 Politie a fost sesizata cu privire ca in fata Hotelului Ramada de pe Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, s-a constatat decesul unei persoane de sex de masculin.

La fata locului s-a luat legatura cu echipajul SMURD care a comunicat faptul ca a constatat decesul persoanei in cauza, diagnosticul fiind stop cardio-respirator. De asemenea a fost identificata persoana decedata, respectiv numitul Vasiliu Mihnea Stefan.

Totodata la adresa a fost identificata si fiica persoanei decedate , respectiv numita Vasiliu Catinca , care a comunicat faptul ca tatal sau a depus mult efort fizic in cursul zilei de azi, iar in urma cu aproximativ doua saptamani ar fi suferit un atac de cord. A fost informata grupa operativa din cadrul Serviciului Omoruri care se va prezenta pentru a prelua cercetarile”, se arată în comunicatul Poliției, citat de realitatea.net.

Mihnea Vasiliu
Mihnea Vasiliu

Mihnea Vasiliu a părăsit în urmă cu puțin timp grupul de presă Ringier România, după 12 ani în care a fost general manager. El a transmis, din acest punct de vedere, că dorește să exploreze noi „oportunități”. Mihnea Vasiliu are o experiență de peste 30 ani în managementul de media.

El și-a început cariera în 1992, atunci când a fost CEO al Media Pro România, grup care îngloba operațiunile de publishing, cinema, producție TV, tipografie și distribuție. Ulterior, el a fost timp de 14 ani la conducerea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu. În 2007 s-a alăturat grupului Realitatea Cațavencu, ca director adjunct. Mihnea Vasiliu a făcut parte din echipa de management al Realitatea Cațavencu până în momentul în care s-a alăturat Ringier România, ocupând funcția de general manager.

Vezi și: Cine era Marius Ivan, milionarul care a murit din cauza unei fotografii. Imagini de la locul tragediei