- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cine era Marius Ivan, milionarul care a murit din cauza unei fotografii. Imagini de la locul tragediei

28 Jun, 09:58 • Stefan Simion
A muncit o viață întreagă pentru afacerile sale, însă a sfârșit într-o prăpastie. Cine era Marius Ivan, omul de afaceri care și-a pierdut viața din cauza unei fotografii.
Cine era Marius Ivan, milionarul care a murit din cauza unei fotografii. Imagini de la locul tragediei

Milionarul Marius Ivan, unul dintre fondatorii producătorului de lacuri și vopseluri Dufa România și fost director general și la Henkel Bautechnik România și-a pierdut viața în urma unui tragic incident în timp ce încerca să realizeze o fotografie. Salvamontiștii din Sinaia au recuperat cu greu trupul neînsuflețit al bărbatului.

Marius Ivan iubea plimbările în natură, însă tot aceasta i-a adus și sfârșitul. Renumitul om de afaceri a vrut să facă o poză într-un loc spectaculos, însă a sfârșit alunecând într-o râpă adâncă de aproximativ 50 de metri. El și-a pierdut viața la vârsta de 64 de ani. Incidentul s-a petrecut în timp ce acesta încerca să facă o fotografie la Cota 1.400 în Sinaia.

Marius Ivan și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic

”Salvamont Sinaia și Salvamont Prahova au intervenit în această seară pentru recuperarea trupului unei persoane căzute dintr-un punct de belvedere, situat în apropierea Cotei 1400. Poliția desfășoară cercetări la fața locului, în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs tragicul accident”, se arată într-o informare a Salvamont.

Vezi și: Un nou loc de muncă remote face furori printre români. Salariu de 1500 de euro, bonusuri extrasalariale și muncă de acasă

Momentul intervenției salvamontiștilor pentru Marius Ivan
Momentul intervenției salvamontiștilor pentru Marius Ivan

Ce afaceri avea Marius Ivan

De fel din Craiova, Marius Ivan este un om cunoscut în domeniul afacerilor, însă mai puțin cunoscut publicului larg, deoarece acesta a dorit să stea departe de ochii mass media în toți acești ani, axându-se mai mult pe viața personală, dar mai ales pe sectorul profesional. Astfel, bărbatul a fost o prezență cât se poate de discretă de-a lungul anilor, însă a ieșit în evidență de multe ori atunci când rezultatele sale financiare au atins praguri record.

Dincolo de companiile cunoscute Dufa și Henkel, Marius Ivan avea un renume chiar și pe piața imobiliară. În plus, el acela care a finanțat în anii ’90 echipa de baschet a Craiovei. Marius Ivan era poreclit ”Gigantul”, probabil ținând cont de succesul său în afaceri, dar și de înălțimea sa. Marius Ivan avea 2.04 metri.

Născut în Craiova, Marius Ivan a terminat Facultatea de Științe Economice, însă nu și-a uitat niciodată prima sa iubire, baschetul. A practicat acest sport timp de 16 ani la Universitatea Craiova.

„Am fost selecționat de câteva ori și în lotul național, dar în perioada în care am jucat eu România n-a avut rezultate spectaculoase“, spunea Marius Ivan pentru Business Magazin în urmă cu mulți ani.

Marius Ivan va fi înmormântat pe 29 iunie.

Ai mai putea citi și: Un nou job cucerește românii. Venituri de 1000 de euro pe lună, tichete de masă, abonamente și al 13-lea salariu

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult