- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Aceasta este destinația pe care mulți români o evită! Tâlharii, primul factor de refuz!

18 Nov, 20:17 • Oprea Alina
Destinația pe care românii o evită este una dintre cele mai populare! Au primit foarte multe sfaturi în legătură cu un oraș spaniol care este plin de tâlhari ce își urmăresc țintele, iar aceștia își iau toate măsurile de siguranță dacă acesta este pe lista destinațiilor preferate!
Aceasta este destinația pe care mulți români o evită! Tâlharii, primul factor de refuz!

Atunci când românii își aleg destinația pentru vacanță, aceștia sunt foarte atenți să nu fie o țară predominantă tâlharilor. Așadar, problema tâlhăriilor și a hoților dintr-o țară reprezintă primul element decisiv de a nu mai merge în statul respectiv. Foarte mulți români au declarat faptul că bandele de hoți speculează orice neatenție și le întind capcane turiștilor.

Citește mai multe despre: O experiență unică, dar uimitoare la preț! Cât a plătit un turist român în Transnistria!

Destinația pe care turiștii au șters-o din lista preferințelor!

Barcelona este un oraș pe care foarte mulți oameni o preferă, chiar și turiștii români. Mulți dintre aceștia s-au plâns de cum arată orașul, de cum se prezintă. Acest oraș atrage, anual, milioane de turiști, însă foarte mulde bande de hoți sunt prezenți pentru a săvârși acte de furt, dacă au ocazia. Românii care doresc să plece în Barcelona, sau care au bilet către această destinație, au auzit de acest fapt, iar aceștia își iau toate măsurile de siguranțăatunci când vine vorba de plecarea în orașul spaniol sau îi întreabă pe cei care au experimentat deja.

O româncă ce urma să plece în Barcelona a adresat, pe un grup de Facebook, o întrebare referitoare experienței din acest oraș.

„Bună tuturor! Urmează să plec în Barcelona și am o mică reținere. Tot aud că se întâmplă frecvent să le fie furate bunurile străinilor pe stradă; telefoane, portofele etc. Ați ști să îmi spuneți dacă e, într-adevăr, un motiv de îngrijorare? Locuind în România, nu pot să spun că m-ar impacienta foarte tare aspectul ăsta, că noi deja suntem obișnuiți cu ale noastre, dar auzind așa de multe de la străini, ajung să mă întreb dacă furtul e mai frecvent decât la noi. Mulțumesc mult!”, aceasta fiind postarea femeii potrivit Antena 3.

Destinația Barcelona
Destinația Barcelona

Foarte mulți dintre oamenii prezenți în grupul respectiv au răspuns și i-au confirmat că teama sa este justificată.

„Aș zice că se fură mult mai mult decât la noi, acolo sunt experți din toată lumea. Dar, cu puțină atenție, n-ar trebui să fie motive de îngrijorare. Nu lăsați telefoane pe masă la terase, sau bani/portofel în greacă, și geacă pe scaun. În metrou atenție sporită.”, a comentat unul dintre utilizatori, conform sursei citate.

„În Barcelona, furtul e ridicat la nivel de artă, au niște strategii și scenarii de îți vine să îi aplauzi la final, nu să chemi poliția. Totuși, cu un bun simț turistic și un strop de atenție sporită veți fi în regulă. Eu nu am avut nicio problemă, dar nu am degete să număr cunoscuții și prietenii care au rămas fără câte ceva în Barcelona.”, a comentat o altă persoană, conform unor informații relatate de adevărul.ro.

Hoții știu când și cum să atace!

Una dintre persoane a ales să ofere sfaturi utile și bune pentru cei care urmează să viziteze acest oraș.

„Gentuța în față. Nu luați bijuterii, ceasuri scumpe, nu faceți paradă de haine de firmă. E bine să aveți două acte. Buletin și pașaport. Pașaportul lăsat la hotel.Cel mai bine e să aveți revolut, puneți acolo niște bani, cât aveți nevoie. În rest, nu vă îngrijorați. Hoții miros bogăția. Săracia nu îi interesează.”, a sfătuit femeia, conform sursei Antena 3.

Citește mai multe despre: An bun pentru HoReCa. Peste 10 milioane de turişti s-au cazat în România până în luna septembrie