- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O experiență unică, dar uimitoare la preț! Cât a plătit un turist român în Transnistria!

11 Nov, 21:03 • Oprea Alina
Acest român a trăit o experiență unică! A revizitat Transnistria pentru un restaurant pe care îl știa de foarte mult timp, însă pe cât de uimitoare, pe atât surprinzătoare din cauza costurilor!
O experiență unică, dar uimitoare la preț! Cât a plătit un turist român în Transnistria!

Un român care este foarte pasionat de călătorii, a decis să aibă o experiență unică, că dorește să viziteze, din nou, Transnistria, zona pe care a mai vizitat-o în urmă cu ceva vreme în urmă. Acesta n-a mai stat pe gânduri și a pornit la drum, acesta alegând ruta Tiraspol și a ținut neapărat să mănânce la un restaurant pe care îl știa din trecut și care ar fi rămas neschimbat.

Mihai este un român care este mereu plăcut surprins de frumusețea pe care o oferă Transnistria și de locurile pe care a reușit să le vadă în scurta sa vacanță. Tiraspol este locul pe care l-a ales, pentru că știa un restaurant unde a mai fost în urm cu câțiva ani în urmă, astfel că nu a uitat de delicatesele pe care le-a servit în locul respectiv. Mihai a dorit să retrăiască experiența și să meargă la locația respectivă. Turistul a fost impresionat de bunătățile cu care a fost servit și pentru care a plătit o sumă modică. Românul s-a bucurat că personalul a fost foarte amabil, dar și că patronul știa limba engleză foarte bine. Seara a fost foarte bună, mai ales că a fost și muzică live.

„Unul dintre motivele pentru care am vrut să revin în Tiraspol a fost Restaurantul Back to URSS. Prima dată a fost mai pe fugă, nu am mai luat și masa în capitala Transnistriei. Foarte ca lumea decorul, și foarte amabil personalul, și patronul. Ne-am făcut și poze cu el, era singurul care știa engleză, și chiar foarte bine. Seara au și muzică live, doar că e cam tare.”, a delarat românul, potrivit cancan.

Citește și: An bun pentru HoReCa. Peste 10 milioane de turişti s-au cazat în România până în luna septembrie

O experiență unică trăită de un român în Transnistria!
O experiență unică trăită de un român în Transnistria!

Cât a costat o masă pentru această experiență?

Cu siguranță, te-ai fi așteptat ca prețul să fie unul costisitor, însă această experiență unică a fost în valoare de doar 250 de lei pentru Mihai și pentru apropiații săi. A fost o sumă mică, având în vedere delicatesele de care s-au bucurat patru persoane.

„Pentru patru persoane, mâncat pe săturate, cu băutură, desert, nota a fost 844,50 ruble (255 lei românești). Toate mi-au plăcut mult, mai ales porcul. Soția a comandat „Pui Kiev”. Ăsta nu a fost prea bun. A fost o experiență inedită.”, a comunicat acesta pe pagina sa de Facebook, potrivit sursei citate.

După această eperiență, Mihai s-a asigurat că fiecare om pe care îl știe și dorește să viziteze zona, va trece și pe la restaurantul respectiv!

„Extrem de curat, aerisit, multă verdeață, oameni normali. Atmosferă relaxantă, lume la plajă (vizavi de parcul de Wollant), terasele pline, se fac plimbări pe Nistru, chiar trecea o ambarcațiune cu boxele la maxim, din care se auzea Ion Suruceanu –.”, a mai adăugat acesta, conform sursei citate.

Citește și: Incredibil! Turiștii au votat, pentru al treilea a consecutiv, această țară europeană ca fiind cea mai bună destinație!