- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Acest om de afaceri are o pensie incredibil de mare! Încasează 48.000 de euro lunar!

25 Dec, 14:18 • Oprea Alina
Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Încă din anul 2008, acesta are grijă de viitorul său financiar, contribuind cu o sumă considerabilă la un fond privat de pensii!
Acest om de afaceri are o pensie incredibil de mare! Încasează 48.000 de euro lunar!

Ai fi surprins să știi ce venit lunar are unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Acesta are un venit lunar uriaș, care este asigurat prin depunerile făcute lunar la un fond privat de pensii.

Ai putea fi interesat și de: Cei 3 băieţi răi din afaceri. Cum s-au îmbogăţit milionarii controversaţi, documentare de cinci stele pe Netflix

Gigi Becali, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri

Este cunoscut faptul că Gigi Becali nu s-a angajat la clubul pe care acesta îl patronează, însă cu toate acestea, omul de afaceri beneficiază de una dintre cele mai mari pensii din România, datorită contribuțiilor substanțiale pe care acesta l-a efectuat la un fond privat de pensii. Gigi Becali a luat niște măsuri pentru a-și asigura viitorul financiar.

Gigi Becali, om de afaceri
Gigi Becali, om de afaceri

Gigi Becali este cunoscut ca fiind milionar, iar acesta efectuează o contribuție lunară de 50.000 de euro la un fond privat de pensii încă din anul 2008. Acesta beneficiază de 45.000 de euro lunar din această sursă, timp de 30 de ani.

Nu doar că are contribuții la acest fond privat de pensie, dar acesta are un venit în plus considerabil de o sumă de 2.500 de euro lunar din pensia de europarlamentar și, de asemenea, o pensie de la statul român. Omul de afaceri Gigi Becali se plasează într-o poziție financiară destul de solidă, conform b1tv.ro.

Cifrele pensiei sale de la stat nu sunt cunoscute de nimeni, iar totalul acestor venituri impresionante subliniază faptul că magnatul imobiliar a făcut eforturi să își asigure o Bătrânețe fără griji, potrivit celor Comunicate de ziare.com.

Pentru omul de afaceri este foarte important să aibă o siguranță financiară, de aceea acesta a luat de decizia de a investi în viitorul său chiar dacă are foarte mulți bani și nu duce grija zilei de mâine. Totuși, Gigi Becali este cunoscut și pentru actele sale de caritate, dar si pentru faptul că acesta a construit biserici.  Cu siguranță, pentru țara noastră acest om reprezintă o figură foarte importantă!

Ai putea fi interesat și de: A jucat la loto din disperare, iar acum a ajuns milionară! Ea este Didine, femeia care a câștigat o casă în valoare de 5 milioane de lire sterline, după ce a ajuns pe străzi