- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Achiziție importantă! O companie din Grupul Roca urmează să preia o altă companie!

17 Oct, 19:07 • Oprea Alina
Patronii Dedeman, frații Pavăl, sunt acționari într-o companie din cadrul Grupului Roca, companie ce se pregătește să efectueze o achiziție foarte importantă nu doar pentru aceștia, dar și pentru Dan Șucu, acționar, de altfel.
Achiziție importantă! O companie din Grupul Roca urmează să preia o altă companie!

Achiziția pe care intenționează compania din cadrul Grupului Roca să o efectueze este strâns legată de compania Workshop Doors SRL, iar compnia care vrea să o achiziționeze este Eco Euro Doors SRL. Dedeman a fost fondat de către frații Dragoș și Adrian Pavăl, iar una dintre firmele care investesc în ceea ce au fondat frații Pavăl este PIF Industrial, care se numără printre acționarii Grupului ROCA, dar și Dan Șucu, care este patronul Rapid.

Citește și: Marcel Ciolacu anunță investiții majore la CFR! 55 de locomotive electrice și 139 de vagoane de călători vor fi modernizate

Grupul ROCA așteaptă analiza tranzacției

Achiziția a fost efectuată de cătr compania din cadrul Grupului ROCA, însă aceasta încă se află în așteptare, pentru că este analizată de către Consiliul Concurenței.

ROCA GRUP
ROCA GRUP

„Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Eco Euro Doors SRL intenționează să preia compania Workshop Doors SRL.

Atât Eco Euro Doors S.R.L., membră a Grupului ROCA, cât și Workshop Doors S.R.L au ca obiect de activitate producția și comercializarea de uşi şi tocuri de uşi de interior (inclusiv accesorii pentru acestea).

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de autoritatea de concurență, care va evalua compatibilitatea operațiunii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.”, acesta fiind Comunicatul Consiliului Concurenței, conform Bugetul.ro.