- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Acuze fără precedent aduse de un fost guvernator al Deltei, după apariția E-coli în Marea Neagră. „A ajuns o boschetăreală pe bani mulți”

18 Jul, 22:10 • Bumbeneci Diana
Un fost guvernator al Deltei dă de pământ cu românii care nu au grijă de plajele de la Marea Neagră. Acesta îi consideră direct vinovați pe turiști pentru apariția E-coli.
Acuze fără precedent aduse de un fost guvernator al Deltei, după apariția E-coli în Marea Neagră. „A ajuns o boschetăreală pe bani mulți”

Mălin Mușatescu, fost guvernator al Deltei Dunării, a transmis un mesaj dur privind situația în care se află litoralul românesc, acuzându-i pe români că își bat joc de plajele de la Marea Neagră.

Fostul Guvernator dă de pământ cu românii care își bat joc de Marea Neagră

Mușatescu și-a început mesajul postat pe Facebook făcând referire la anunțul recent al autorităților potrivit căruia în apa mării din stațiunile Eforie Nord și Năvodari au fost descoperite concentrații foarte mari de Escherichia coli (E.Coli).

Mizerie Marea Neagră
Mizerie Marea Neagră

”Marea Neagră a ajuns o hazna, așa cum sunt plajele și hotelurile. O boschetăreală pe bani mulți, un ghiveci de prețuri de Saint Tropez, condiții de cazare de Lumea a Treia, prostituate de lux și fomiste plecate în căutarea milionarului vieții, cu 90% șanse să ajungă la produs prin Europa”, a scris el.

În ceea ce privește comportamentul turiștilor, fostul guvernator a scris că litoralul românesc este ”un amalgam de Ferrari și apucături de șatră.”

Citește și: De ce ocolesc turiștii litoralul românesc în 2023. Explicațiile hotelierilor: Există o incertitudine cauzată de inflația care a generat creșteri de prețuri și de știrile legate de riscul de contaminare cu holeră de la Marea Neagră

„De la Vama Veche la Năvodari litoralul este o sumă de pensionari comunali cu vouchere de vacanță și tineret pesedisto-liberal cu Porsche și Maseratti. Un amalgam de E. coli, puștani hotărâți să tragă și ei dintr-un joint de împrumut și bombardieri cu SUV-uri pline de cocaină. Litoralul românesc este un amestec de duhoare de diaree împrăștiată în boscheți și parfum Hermes. Un amalgam de analfabetism și Yves Saint Laurent, de Vouiton și latei, de Ferrari și apucături de șatră”, a mai scris Mușatescu.

Citește și: Anunț pentru toți românii care merg pe litoral! Revine taxa de pod de la Fetești. Când va intra în vigoare noua decizie a Ministerului Transportului

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult