- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Adrian Năstase anunță apocalipsa medicală pentru 2023: „Se pare ca reîncep cercetari pentru diverși virusi sau substante chimice, neurologice cu efecte letale în masă”

28 Dec, 17:58 • Gabriela Andreescu
Fostul premier al României, Adrian Năstase, a publicat recent o serie de profeții pentru anul 2023. Dintre afirmațiile îndrăznețe făcute de fostul lider PSD, una se impune prin gravitatea sa: Năstase afirmă că în prezent s-ar lucra la un nou virus letal.
Adrian Năstase anunță apocalipsa medicală pentru 2023: „Se pare ca reîncep cercetari pentru diverși virusi sau substante chimice, neurologice cu efecte letale în masă”

Fostul lider PSD prevede că anul viitor va fi unul greu, în care scepticismul față de UE se va accentua, criza economică se va adânci, iar inflația va fi și greu de gestionat.

Care sunt profețiile lui Adrian Năstase pentru anul 2023

Fostul premier al României își începe postarea pe blogul său personal cu predicții din domeniul politicii internaționale. Adrian Năstase afiormă că războiul dintre Rusia și Ucraina nu se va termina prea curând, întrucât este, de fapt, un loc unde se confruntă marile puteri actuale.

„În primul rând cred că anul viitor vom trăi intr-o spirală accentuată a tensiunilor și conflictelor internaționale. Conflictul din Ucraina nu se va incheia prea rapid. El este un nou poligon de încercare pentru relațiile dintre marile puteri. Practic, după mai bine de 100 de ani de la destrămarea, după Primul război mondial, a celor trei mari imperii – țarist, otoman și austro-ungar, observăm redesteptarea unor tendințe expansioniste din partea celor trei – Rusia (în estul Europei), Turcia ( în Marea Neagra și în statele turcofone ale URSS) și Austria (încercând sa ajungă din nou la Marea Adriatica, prin Croația).” scrie fostul lider PSD pe blogul său personal.

Adrian Năstase spune că România, prin prisma localizării sale, va fi prinsă la mijlocul conflictelor dintre marile puteri.

„Din pacate, Romania este, încă o dată, la încrucișarea acestor noi linii strategice. În plus, se conturează tot mai puternic, transformarea competiției americano-chineze în adversitate și conflict potențial. Rusia deocamdata “sângerează” din cauza razboiului din Ucraina dar își va pastra valoarea de întrebuințare datorită resurselor sale naturale imense. Tensiunile dintre marile puteri dar și motive specifice, în diferite zone ale lumii, vor putea duce, din nou la asa numitele “războaie locale”, desfășurate prin proxy, prin intermediari,” punctează fostul premier.

Adrian Năstase a făcut o serie de predicții înfricoșătoare pentru anul 2023
Adrian Năstase a făcut o serie de predicții înfricoșătoare pentru anul 2023

Citește și: Statul îți va putea confisca mașina! 28 de parlamentari au depus un amendament la Codul Rutier cu prevederi draconice!

Adrian Năstase prevede că multe zone din Africa vor suferi o ivoluție economică, iar inflația la nivel global se va accentua

„Problemele de aflux de populație spre zonele mai bogate ale lumii se vor acutiza, atât din motive de involuție economică în special în zone din Africa (unde sunt țări falimentare sau aproape de faliment – Zimbabwe sau Nigeria, de exemplu). Oricum, se preconizează o scădere a creșterii economice globale de la 6% în 2021 la 2,7% în 2023 și o creștere a inflației la nivel global, de la 4,7% în 2021 la 8,8% în 2022 cu o eventuală scădere în anul viitor. Este evident că sărăcia s-a accentuat în multe regiuni.”

Fostul premier al României  mai prezice și o accentuare a crizei energetice, iar retorica democrației nu se va aplica atunci când va fi nevoie de importuri din Arabioa Saudită sau Venezuela.

„Se vor accentua si alte crize. Criza energetica, spre exemplu. Batalia pentru petrol lasa deoparte democratia. Mantra “democratiei” nu mai este interesanta atunci cand este vorba de petrolul Arabiei Saudite sau al Venezuelei,” mai scrie Adrian Năstase.

În domeniul sănătății ănsă, Năstase prezintă un tablou pesimist, cu accente de panică. Fostul premier spune că este posibil ca în anumite laboratoare vor începe cercetările pentru virușui deosebit de periculoși:

„Crizele din domeniul sănătății încep sa aibă un caracter strategic (covid, dar și influența în domeniul alimentar a gripei aviare). În plus, se pare ca reîncep cercetări pentru diverși virusi sau substante chimice, neurologice cu efecte letale în masă. Violente acuzatiile Rusiei conform carora americanii subventionau diverse laboratoare de cercetare de acest gen în vecinătatea noastră, în Ucraina. Probabil ca sunt acuzatii fara temei…”, mai scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Citește și: A plouat cu amenzi pe piața service-urilor auto! Consiliul Concurenței le-a sancționat cu aproape 26 milioane de euro pentru înțelegeri asupra prețurilor pieselor de schimb și tarifelor de manoperă

 

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult