- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Aeroportul din Brașov va introduce noi zboruri din 15 iunie! Lista celor mai importante rute din această vară

15 Apr, 22:55 • Fundeanu Madalina
Vești bune pentru iubitorii de călătorii! Din 15 iunie, de pe Aeroportul Brașov - Ghimbav vor fi operate zboruri noi!
Aeroportul din Brașov va introduce noi zboruri din 15 iunie! Lista celor mai importante rute din această vară

Vești bune pentru iubitorii de călătorii! Se introduc zboruri noi pe un aeroport important din România. S-au ales rute utile pentru pasageri, din 15 iunie, conform informațiilor prezentate de Antena 3 CNN.

Zboruri noi de pe Aeroportul Brașov – Ghimbav

Din data de 15 iunie, de pe Aeroportul Brașov – Ghimbav vor fi operate zboruri spre München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul. Mai multe destinații sunt anunțate pentru luna iulie.

Directorul general al companiei Fly Lili a anunţat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, destinaţiile pe care compania le va asigura începând cu data de 15 iunie 2024 de pe Aeroportul Ghimbav – Brașov. Este vorba despre următoarele orașe: München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul.

Ai mai putea fi interesat și de: Un pas înainte pe Autostrada Sudului. CNAIR a primit 7 oferte pentru studiul de fezabilitate pe lotul 4 Caransebeș-Lugoj

zboruri
zboruri Aeroportul din Brașov

FlyLili va începe să opereze zboruri către München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul

Din luna iulie 2024, pe lângă acestea ar urma să fie iniţiate zboruri spre şi dinspre Milano și Barcelona, în timp ce spre sfârșitul anului curent s-ar adăuga destinații spre Franța și Israel, pentru a răspunde cererii mari din partea românilor prezenţi în aceste țări.

Frecvența de operare pe care compania o propune este de trei zboruri pe săptămână pentru fiecare destinație în parte.

„Am lucrat asiduu la dezvoltarea documentațiilor tehnice necesare pentru extinderea capacității noastre, astfel încât să putem să răspundem cererii crescânde de călătorii și să deservim un număr mai mare de destinații.

În plus, am stabilit un program continuu de mentenanță pentru aeronave şi împreună cu ROMATSA asigurăm operarea zborurilor în conformitate cu orarul solicitat de operatorii aerieni.

Suntem hotărâți să fim competitivi pe piața brașoveană, oferind prețuri avantajoase pentru călătorii și lucrând la stabilirea unui hub de dezvoltare în Brașov. Ne dorim să fim o opțiune de top pentru călătorii din și către Brașov, asigurând servicii de înaltă calitate și conexiuni convenabile către destinații din întreaga lume”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Todorică Şerban.

Vezi și alte știri: O companie aeriană din Europa suspendă zborurile spre Orientul Mijlociu după ce Iranul a atacat Israelul