- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Afacere de succes cu care o femeie din Cluj a dat lovitura. Prețurile sunt mici, produsele sunt la mare căutare

22 Apr, 20:47 • Andrei Alina
Produsele românești sunt la mare căutare în această perioadă. Dorința de a consuma legume și fructe din România, tot mai mulți români aleg să facă cumpărături în piețe. În multe orașe sunt organizate târguri sau piețe volante. Micii producători vin cu legume și fructe direct din grădinile proprii, iar prețurile sunt mai mici.
Afacere de succes cu care o femeie din Cluj a dat lovitura. Prețurile sunt mici, produsele sunt la mare căutare

Fructe și legume proaspete și ieftine cu asta se laudă producătorii locali care își aduc produsele în piețele volante din Cluj. Două astfel de piețe au fost deschise, una în cartierul Gheorgheni şi alta în parcarea din faţa stadionului. Fructele, legumele şi verdeţurile provin din grădinile şi serele producătorilor români. Prețurile practicate în astfel de piețe din Cluj sunt mult mai mici. În piaţa volantă merele costă în jur de 3 lei, cu doi lei mai puţin decât în marile pieţe din oraş. Iar perele sunt chiar la jumătate de preţ, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Pesticidele din fructe și legume pot provoca boli grave. Dr. Radu Ţincu: „Apar forme foarte rare de cancer”

Printre comercianții care își aduc produsele în piețele din Cluj este și Adriana Turcu. Femeia spune că nu i-a fost deloc ușor să devină cunoscută.

„E o marfă cu totul şi cu totul alt gust, altă textură a mărfii, este proaspătă pentru că noi nu aducem mai multă marfă decât valorificăm într-o zi. Iar a doua zi ne pregătim şi o luăm din nou de la început”, a spus Adriana Turcu, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Revoluție în rândul piețarilor din România. Introduc plata cu cardul și scanarea legumelor cu cod QR

Cea mai mare vânzare se înregistrează în weekend.

„Am siguranţa că sunt oameni care aduc din România, nu de afară, şi le prefer oricând pieţelor generale care, de obicei, sunt, cel puţin jumătate, cu produse din import”, a declarat un client fidel al piețelor volante.