- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Afacerile lui Gigi Becali, în pericol la început de 2023?! „Bani nu mai dau și vând ce vând, ca să scot banii”

12 Jan, 09:45 • Bumbeneci Diana
Gigi Becali tună și fulgeră după ce nu a reușit să facă din afacerea cu fotbalul exact ce și-a dorit. Acum, latifundiarul a decis să facă o adevărată curățenie de iarnă.
Afacerile lui Gigi Becali, în pericol la început de 2023?! „Bani nu mai dau și vând ce vând, ca să scot banii”

Becali este pus pe fapte mari, după ce FCSB n-a prins primăvara europeană. La finalul anului, după 21 de etape, FCSB se află iar în spatele CFR-ului, pe locul al treilea, și după Farul care e lider în Supeligă, fapt ceea ce l-a pus pe latifundiarul din Pipera pe gânduri mari.

Becali face curățenie de iarnă

După ce a cumpărat, într-un ritm alert și aproape fără să se gândească la viitor, o echipă de fotbaliști, Gigi Becali a început curățenia de iarnă și a dat afară jumătate din ce adusese, deoarece niciunul dintre sportivi nu aduceau rezultatele dorite de patronul FCSB. Becali s-a enervat când a făcut bilanțul. Așa a decis el să facă o curățenie în echipă și să vândă rapid tot ce poate, însă la prețuri corecte, pentru a putea recupera din bani.

Gigi Becali
Gigi Becali

Andrei Cordea este primul curtat, impresarul Rică Neaga anunțând că are pentru el ofertă de la Augsburg, din Bundesliga, de 3 milioane de euro. Patronul FCSB-ului nu vrea să negocieze niciun euro, deoarece vrea să își recupereze banii.

Ai mai putea citi: Victor Ponta dă de pământ cu Ministerul Transporturilor, din cauza eșecului Autostrăzii Comarnic – Brașov! „Poate că eu făceam prea ieftin, asta era problema”

„Orice jucător pe care se dau bani, pleacă! Eu bani la fotbal nu mai dau. (n.r. – Oferă trei milioane pe el). Nu-l dau (n.r. – Patru?) Nu! Fără cinci milioane nu pleacă Cordea! Bani nu mai dau și vând ce vând, ca să scot banii”, a spus Gigi Becali pentru PRO TV.

Gigi Becali are o avere impresionantă

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, un apropiat de-ai patronului de la FCSB, a dezvăluit la un moment dat că Gigi Becali deține terenuri care valorează aproape două miliarde de euro. Milionarul din Pipera va dona o parte din averea sa, însă va lăsa și familiei câteva afaceri extrem de profitabile.

„Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața. Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama. Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro.

Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, declara, la un moment dat, Dumitru Dragomir.

Ai mai putea citi și: România are o nouă strategie de aderare la Schengen! Kelemen Hunor confirmă că Spania joacă un rol important: „Acum știm care este problema”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult