- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț important pentru fermieri! Modalitatea prin care pot afla dacă primesc subvenții APIA!

26 Nov, 17:00 • Cornel Ghimeșan
În lipsa unei baze de date care șă țină o evidență clară, fermierii se întreabă cum ar putea afla dacă plățile APIA au fost efectuate. Răspunsul din parte instituției a venit!
Anunț important pentru fermieri! Modalitatea prin care pot afla dacă primesc subvenții APIA!

Metoda prin care fermierii pot afla dacă au intrat banii de subvenție de la APIA. Aceștia au la dispoziție o sigură metodă pentru a afla dacă cererea lor de plată a fost autorizată pentru plata avansului APIA sau la plata integrală a subvențiilor APIA.

Plata avansului pentru subvenții se află pe final iar ultimele sume vor fi transferate în conturile fermierilor până marți, 29 noiembrie, inclusiv. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat oficial fermierii cum pot afla care este stadiul de plată a subvenției pentru campania 2022.

Alte articole: FSLI solicită salarii mai mari pentru profesori! „Şcoala românească este din ce în ce mai neatractivă. Există o stare de incertitudine şi de confuzie în învățământ”

Care este răspunsul APIA pentru fermieri

Fermierii au solicitat lămuriri privind plata subvențiilor direct pe pagina de Facebook gestionată de APIA. Producătorii agricoli au întrebat cum pot verifica stadiul plăților pentru avansul care a demarat la 16 octombrie, având în vedere că nu există o bază de date în care să se poată ține o evidență a celor care au încasat banii.

Anunț important pentru fermieri! Modalitatea prin care pot afla dacă primesc subvenții APIA!
Anunț important pentru fermieri! Modalitatea prin care pot afla dacă primesc subvenții APIA!

În răspunsul dat de APIA, beneficiarii de subvenții sunt sfătuiți să ia legătura cu centrul agenției unde au depus cererea unică pentru subvenții în campania 2022 sau să trimită un e-mail la APIA Central.

”Perioada de efectuare a plăților în avans pentru toate județele țării este 16 octombrie – 30 noiembrie! În perioada menționată se efectuează plata avansului și pentru Sprijinul Cuplat în sectorul zootehnic. Pentru a afla stadiul autorizării la plată pentru dosarul dvs. luați legătura cu centrul local APIA care vă gestionează cererea unică sau transmiteți o solicitare scrisă cu datele dvs. de identificare pe adresa de e-mail: [email protected], este mesajul transmis de APIA pentru fermierii care vor să afle dacă au intrat la plată.

Citește și: Produse tradiționale la târgul din curtea Ministerului Agriculturii! Vizitatorii se pot delecta cu tocan, sloi şi pastramă de oaie sau bulz ciobănesc

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult