- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț Societatea de Transport București (STB). Această stație de tramvai a fost suspendată începând cu data de astăzi, 1 noiembrie 2023!

01 Nov, 19:12 • Oprea Alina
Bucureștenii trebuie să fie foarte atenți! Societatea de Transport București (STB) a făcut, în decursul de miercuri, anunțul conform căruia o stație de tramvai a fost suspendată începând cu data de astăzi, 1 noiembrie 2023!
Anunț Societatea de Transport București (STB). Această stație de tramvai a fost suspendată începând cu data de astăzi, 1 noiembrie 2023!

Societatea de Transport București (STB) a făcut un ultim anunț pentru bucureșteni cu privire la o stație de tramvai, care a fost suspendată odată cu data de astăzi, 1 noiembrie 2023. Motivul suspendării acesteia este strâns legat de lucrările care sunt survenite pe ruta respectivă, mai exact, stația de tramvai „Cimitirul Eroii Revoluției” de pe traseul liniei 19, de pe sensul spre Zețarilor, din Sectorul 4.

Vezi mai multe despre: Două firme au depus oferte pentru modernizarea liniei 5 de tramvai, dintre Ștefan cel Mare și Pipera. Investiție de 154 milioane lei în Capitală

Ce transmite Societatea de Transport București (STB)?

„Începând de astăzi, 01.11.2023, de la ora 10:00, stația de tramvai „Cimitirul Eroii Revoluției” de pe traseul liniei 19, de pe sensul spre Zețarilor, va fi suspendată, din cauza lucrărilor desfășurate la refugiul aferent.”, a comunicat STB, potrivit bugetul.ro.

STB
STB

În afara acestui anunț, STB a comunicat apariția unei noi linii de circulație în Capitală, începând cu data de astăzi, 1 noiembrie 2023. Este vorba despre o linie de autobuz care va face legătura între București și localitatea Bragadiru, anume linia 484B.

Serviciul de transport public între București și localitatea Bragadiru va fi asigurat de o nouă linie de autobuz: 484B

Începând de miercuri, 01.11.2023, STB SA va aplica o nouă măsură de îmbunătățire a serviciului de transport public în localitatea Bragadiru, prin înființarea liniei de autobuz 484B, care va funcționa pe un traseu cuprins între capetele de linie „Depoul Alexandria” și „Bragadiru Diamantului”.

Stațiile de pe traseul liniei 484B și programul de circulație aferent pot fi accesate la acest link: https://stbsa.ro/ora_statii

Serviciul de transport public între București și localitatea Bragadiru va fi asigurat de o nouă linie de autobuz: 484B.

Începând de miercuri, 01.11.2023, STB SA va aplica o nouă măsură de îmbunătățire a serviciului de transport public în localitatea Bragadiru, prin înființarea liniei de autobuz 484B, care va funcționa pe un traseu cuprins între capetele de linie „Depoul Alexandria” și „Bragadiru Diamantului”, astfel:

pe sensul spre „Depoul Alexandria”: terminal „Bragadiru Diamantului”, Strada Diamantului, Str. Cristalului, Şos.Alexandriei, capăt linie „Depoul Alexandriape sensul spre „Bragadiru – Diamantului”: „Depoul Alexandria”, Şos. Alexandriei, Str. Cristalului, Strada Diamantului, „Bragadiru Diamantului”.

Stațiile de pe traseul liniei 484B și programul de circulație aferent pot fi accesate la acest link: https://stbsa.ro/ora_statii.”, exprimă comunicatul STB, potrivit sursei citate.

Vezi mai multe despre: Mijloace de transport moderne în Capitală! Nicușor Dan anunță că 35 de tramvaie din cele 100 pe care le-a promis au ajuns în București