- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunț trist despre legendarul Michael Schumacher. „Am pierdut un megastar care a bucurat atât de mult lumea”

05 Sep, 15:43 • Stefan Simion
Un fost coleg al lui Michael Schumacher a spus totul! S-a aflat adevărul despre legendarul pilot de curse.
Anunț trist despre legendarul Michael Schumacher. „Am pierdut un megastar care a bucurat atât de mult lumea”

Un nou anunț trist despre Michael Schumacher! Un fost coleg a făcut declarații neașteptate legate de marele sportiv. Problemele sunt fără precedent în Marele Circ, anunță SportBull.

Noi declarații despre Michael Schumacher

Probleme noi pentru Michael Schumacher. S-a aflat ce a putut spune un fost coleg despre problemele marelui campion.

Michael Schumacher, fost pilot de curse german a avut una dintre cele mai triste poveșto din circuitul Formulei 1. Pilotul și-a încheiat cariera din cauza unui accident neprevăzut la schi, unde a suferit o lovitură gravă la cap, iar cei din jurul său simt de foarte multe ori că nu se pot descurca fără marele pilot.

Mai poți citi și: 1 octombrie va aduce noi măsuri de austeritate în România. De ce decizii se vor lovi românii

În urma incidentului, Schumacher a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală. A fost operat de două ori în cadrul spitalului din Grenoble.

Michael Schumacher
Michael Schumacher

Johnny Herbert, fostul să coleg din circuit, este cal mai afectat de problemele teribile ale campionului din industria automobilistică. Deși anii au trecut, este mult prea greu să se acopere locul gol lăsat de Schumacher.

Am pierdut un megastar care a bucurat atât de mult lumea. E foarte trist că Mick nu îl are pe tatăl său alături și este trist că întreaga comunitate din Formula 1 nu îl are prin preajmă.

Este o rușine. Toată lumea a pierdut să învețe de la Schumacher”, a declarat Johnny Herbert pentru CasinoSite.nl.

Amintim că pe 16 iunie 2014, Schumacher a fost internat în cadrul clinicii de specialitate din Lausanne, ca mai apoi, să fie externat pe data de 9 septembrie, urmând să fie tratat în propria locuință. Până în prezent, fostul campion din Formula 1 s-a ferit de viața publică, neștiindu-se alte detalii despre starea sa actuală de sănătate.

Vezi și: ROBOR 5 septembrie. Creditele românilor vor crește

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult