- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Apar 3 rute noi în România. Anunțul făcut de Wizz Air

31 Oct, 11:56 • Bumbeneci Diana
Wizz Air anunță că introduce 3 noi rute în România. Finalul de lună vine cu beneficii pentru călători.
Apar 3 rute noi în România. Anunțul făcut de Wizz Air

Wizz Air

a inaugurat o nouă rută, zburând de la București la Salonic, a reluat operațiunile de la Craiova către Dortmund și a lansat un nou zbor, din Capitală către Tirana. În acest sens, începând cu 29 octombrie, călătorii români zboară direct de la București către Tirana în zilele de miercuri, joi, sâmbătă și duminică.

Noi rute Wizz air

În plus, începând cu data de 30 octombrie, zborurile spre Salonic vor fi disponibile în fiecare luni și vineri. Tot în data de 30 octombrie, s-a redeschis și ruta care leagă Craiova de Dortmund, cu zboruri programate în zilele de luni și vineri. De sâmbătă, 28 octombrie, Wizz Air și-a închis în mod oficial baza aeriană de la Suceava, renunțând astfel la zborurile către Larnaca, Eindhoven, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Veneția Treviso și Bologna.

Citește și: Wizz Air se retrage de pe un mare aeroport. Unde vor fi transferate cursele din România, începând cu octombrie 2023

Wizz Air
Wizz Air

Wizz Air este una dintre cele mai cunoscute companii aeriene low-cost din Europa și are o prezență semnificativă în România. Compania a fost înființată în 2003 și și-a început operațiunile în 2004. Într-un timp relativ scurt, Wizz Air a reușit să devină una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa Centrală și de Est, oferind prețuri accesibile în mai multe orașe din întreaga regiune.

Wizz Air operează pe mai multe aeroporturi din România, precum București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, și Sibiu. Compania oferă o gamă variată de destinații, conectând pasagerii români cu orașul din întreaga Europă. Acest lucru a contribuit la popularitatea Wizz Air în rândul călătorilor români care caută opțiuni de călătorie mai economice.

Compania aeriană a reușit să extindă și baza de operațiuni din România, ceea ce a dus la creșterea numărului de rute și frecvenței companiilor. Wizz Air se distinge prin prețurile sale competitive și politice să permită pasajul să plătească doar pentru serviciile pe care le doresc, precum și bagaje de suplimentare, asigurări de călătorie sau selecția locurilor.

Vezi și: Incredibil! Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare. 20% reducere pe noile frecvenţe

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult