- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil! Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare. 20% reducere pe noile frecvenţe

14 Sep, 15:55 • Bumbeneci Diana
Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare pe mai multe rute. 20% reducere pe noile frecvenţe.
Incredibil! Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare. 20% reducere pe noile frecvenţe

Vești bune pentru călători. Compania Wizz Air adaugă peste 100 de zboruri suplimentare pe mai multe rute. 20% reducere pe noile frecvenţe.

Wizz Air vine cu noi zboruri suplimentare

Cele nouă rute suplimentate de Wizz Air sunt Larnaca, Lisabona, Malaga, Barcelona, Napoli, Basel, Tenerife, Abu Dhabi și Milano Bergamo.

Vezi și: Ce fel de pensie vor primi românii care au lucrat în străinătate. Ce se întâmplă cu cei care nu au stagiul complet în România

Wizz Air
Wizz Air

Pentru călătoriile din luna octombrie spre aceste nouă destinații, clienții se pot bucura de 20% reducere la rezervările efectuate până la sfârșitul zilei de miercuri, 20 septembrie. Noile frecvențe se adaugă la zborurile low-cost Wizz Air existente spre Europa și Orientul Mijlociu operate din București, crescând numărul total de zboruri din București la peste 2.500 în octombrie.

25.000 de locuri pe 100 de zboruri suplimentare

Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri aproape 25.000 de locuri pe 100 de zboruri suplimentare în octombrie către unele dintre cele mai populare și interesante destinații pe care le operăm din București”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air a anunțat la 7 septembrie planurile de ajustare a rețelei și de optimizare a activității din România „pentru a crește fiabilitatea operațională pentru clienții locali”.

Mai exact, compania aeriană a anunțat că „își ajustează rețeaua din Suceava și se va concentra pe zborurile ce vor fi operate în continuare, pentru a optimiza mai bine timpul de zbor și a minimiza perturbările și anulările pentru clienții din România”.

Citește și: Wizz Air se retrage de pe un mare aeroport. Unde vor fi transferate cursele din România, începând cu octombrie 2023

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult