- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Apartament sub prețul pieței? ANAF oferă această oportunitate!

04 Oct, 09:30 • Oprea Alina
Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a conifscat multiple produse de-a lungul timpului, iar acestea fie sunt scoase la vânzare, fie sunt scoase la licitație. De această dată, în Timișoara este scos la licitație un apartament!
Apartament sub prețul pieței? ANAF oferă această oportunitate!

Conform datelor comunicate de către cei de la wall-street.ro, apartamentul din Timișoara scos la licitație are următoarele caracteristici:

Locație apartament: Timişoara, Str. Atanasie Demian nr. 18A, Sc. B, Et. III, Ap. 27, în cartierul Torontalului;

Caracteristici: suprafaţă de 78,20 mp compus din 3 camere, 1 bucătărie, 1 baie, dotat cu centrală termică proprie, regim de înălţime P+3E, an construcţie 2023 (nefinalizat), terasă cu suprafaţa utilă de 41,60 mp;

Preț: 350.042 lei + 66.508 lei TVA, aproximativ 400.000 de lei.

Citește și: CFR Marfă a vândut mii de vagoane și locomotive vechi cu 55 de milioane de lei. Compania vrea să-și acopere datoriile către ANAF

Timișoara
Timișoara

Licitație realizată de ANAF

Mașinile și locuințele fac parte din categoria produselor valoroase pe care ANAF le-a confiscat, acestea fiind anunțate de către Fisc pe site-ul propriu. Fotografiile produselor nu sunt postate pe site, întrucât nu se practică acets lucru, însă ANAF deține o pagină de Facebook unde postează poze cu produsele respective, astfel ca oamenii să știe ce cumpără sau pentru ce licitează.

Apartamentul care este licitat va porni de la prețul de aproximativ 350.000 de lei cu un TVA de 66.508 lei, iar licitația va începe odată cu data de 24.10.2023, ora 15. Blocul în care apartamentul este situat este din anul 2023, încă nefinalizat, centrală termică proprie, iar suprafața sa este destul de generoasă, reprezentând 78,20 mp.

Citește și: ATENȚIE, români! Mail-uri false în numele ANAF: „Nu transmiteți banii solicitați!”