- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Atenție! Biletele la concertul Coldplay revândute sunt false!

27 Jul, 13:01 • Bumbeneci Diana
Multe dintre biletele revândute în online pentru concertul Coldplay sunt false. Avertismentul a fost făcut astăzi, în condițiile în care zeci de mii de români încă mai caută un loc la mult așteptatul eveniment din 2024.
Atenție! Biletele la concertul Coldplay revândute sunt false!

Organizatorii concertelor Coldplay din București, din 12 și 13 iunie 2024, atrag atenția fanilor privind biletele revândute pe internet. Multe dintre acestea sunt false.

Bilete false vândute la Coldplay

Nici nu au trecut prea multe zile de la începerea vânzării biletelor la concertul Coldplay și deja au apărut persoane care vor să profite de pe urma marelui eveniment care va avea loc în România în vara anului 2024.

A fost lansat un nou avertisment cu privire la biletele la concertul Coldplay, care se vând pe diverse platforme online. Majoritatea sunt false, iar cei care le cumpăra de pe site uri neavizate riscă să nu poată intra la concert şi să-şi piardă şi banii.

„Vineri la ora 09:00 AM se pun în vânzare biletele pentru concertul Coldplay. Astăzi (n.r. – ieri, 25 iulie, n.r.) am avut parte de presale. Va rugăm până atunci (și nici după) să NU cumpărați bilete pe Viagogo sau OLX.

Bilete la concertul Coldplay vândute în online
Bilete la concertul Coldplay vândute în online

Majoritatea sunt false, dacă nu toate, și riscați să nu intrați nici la concert și nici banii să vi-i recuperați. Este recomandat ca biletele să fie cumpărate doar de pe platforme acreditate în acest sens, asta dacă doriți să vă păstrați banii în siguranță.

„Sunt puse în vânzare de oameni puși pe profit rapid, fără muncă, și care doresc sa vă păcălească. Cumpărați bilete doar din punctele oficiale anunțate de către organizatori. Vă mulțumim”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook IaBilet.ro.

Ai mai putea citi: Prăpăd la cumpărarea biletelor pentru Coldplay! Peste 100.000 de oameni sunt în așteptare online ca să cumpere bilete! Trupa va primi aproximativ 5 milioane de euro pentru concertul de la București!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult