- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Atenție! Cât de ușor riști să rămâi pe loc fără locuință. S-a întâmplat în Cluj deja!

03 Oct, 10:59 • Oprea Alina
Se pare că un bărbat din Cluj a știut cum să își câștige existența. Sunt peste 500 de români care au rămas fără locuințe din cauza unui escroc din Cluj, iar acum aceștia cer s li se facă dreptate.
Atenție! Cât de ușor riști să rămâi pe loc fără locuință. S-a întâmplat în Cluj deja!

O întâmplare incredibilă a avut loc la Cluj. Unul dintre cele mai dezvoltate orașe din România pare că este și unul dintre orașele undeoamenii pot rămâne fără locuință, iar acest lucru nu din cauza unui factor financiar, ci din cauza escrocilor. Un bărbat din Cluj s-a adeverit a fi un escroc. Mai mulți români se află, la momentul actual, în situația de a evacua apartametelepe care le-au cumpărat, acest fapt fiind cauzat de dezvoltatorul de la care au cumpărat apartamentele, acesta neavând autorizație de construcție, fiind astfel un bloc ilegal.

Află mai multe despre: Românii, vizați de o nouă metodă de fraudă. Escrocii se dau drept Poliția Română sau Interpol și te lasă fără bani pe card: „Oamenii trebuie să nu dea curs solicitărilor”

Cât de afectați sunt cei din Cluj la momentulo actual

Demolarea unui complex imobiliar ridicat ilegal pe strada Miko Imre 12-14 din Cluj-Napoca începe luni, ca urmare a unei hotărâri judecătorești definitive. Acest bloc a fost construit de un dezvoltator care a vândut mai multe apartamente, Traian Onuc, care a încasat trei miliarde de euro prin escrocheria sa imobiliară. Victimele acestui scandal speră ca demolarea să fie amânată dat fiind faptul că nu au unde locui, în timp ce autoritățile se pregătesc să pună în aplicare decizia judecătorească. Escrocheria imobiliară a afectat peste 500 de persoane.
Dezvoltatorul imobiliar a semnat mai multe antecontracte pentru aceeași locuință. Astăzi, locatarii în apartamente nefinisate primesc notificări de evacuare din cauza începerii demolării. Instanțele din Cluj-Napoca au zeci de dosare cu persoane afectate care cer restituirea banilor de la dezvoltatorul care nu a onorat promisiunile făcute privind vânzarea de apartamente, conform celor comunicate de Antena 3.

Află mai multe despre: Pensionarii, țintă ușoară pentru escroci. Au fost păcăliți cu alimente gratuite și s-au trezit cu credite pe numele lor