- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Atenție, pasageri! Compania aeriană TAROM a schimbat orarul de zbor conform programului de iarnă!

31 Oct, 19:41 • Oprea Alina
Odată cu schimbarea orei de iarnă, data de 29 octombrie 2023, intră în vgoare și orarul de iarnă în transportul aerian, după cum comunică compania aeriană TAROM!
Atenție, pasageri! Compania aeriană TAROM a schimbat orarul de zbor conform programului de iarnă!

Sezonul de iarnă 2023/2024 oferă 69 de destinații operate de TAROM împreună cu partenerii săi și 27 de destinații operate cu aeronave proprii TAROM însumând 247 de frecvențe săptămânale.

Zilnic vor fi zboruri operate de TAROM către destinații precum Londra și Madrid, iar pentru destinațiile Bruxelles, Atena sau Tel Aviv au fost programate 6 zboruri săptămânale. Zboruruile către Tel Aviv sunt suspendate până pe data de 21 noiembrie 2023 din motive de siguranță, iar reluarea acestor zboruri va fi analizată în funcție de situația din Israel.

Citește mai multe despre: Tarom a înregistrat cel mai mare grad de ocupare din ultimul deceniu. Factorul de încărcare al companiei, mai mare cu 10% chiar decât în perioada pre-pandemică

Tarom
Tarom

TAROM – cât mai multe oferte și frecvențe!

Pentru destinația Paris au fost incluse 30 de zboruri săptămânale operate împreună cu partenerul Air France, dintre aceste două zboruri zilnice sunt operate cu aeronave TAROM. Tot o operare de doua zboruri zilnice este prevazuta si pentru destinatia Amsterdam. Operarea catre destinatia Nisa a fost mentinuta cu caracter sezonier, cu doua frecvente saptamanale, in perioada 15 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024, pentru a raspunde cererii de calatorie in perioada sarbatorilor de iarna.

Pentru Istanbul, TAROM a alocta 17 zboruri săptămânale în parteneriat cu compania Turkish Airlines, oferta este de 5-6 zboruri zilnice.

Destinatia Frankfurt are prevazute pentru sezonul de iarna un numar de 10 frecvente saptamanale si un numar de 4 frecvente saptamanale sunt prevazute pentru destinatiile Praga, Roma si Cairo, in cazul ultimei din 20 decembrie 2023 se adauga o frecventa saptamanala.

Zborurile traditionale din zona Orientului Mijlociu, respectiv Amman si Beirut isi mentin numarul de frecvente operate in sezonul de vara 2023, respectiv 3 frecvente saptamanale.

Oferta de zboruri catre destinatia Belgrad cuprinde un numar de 15 zboruri saptamanale operate in parteneriat cu Air Serbia.

Catre destinatia Sofia sunt prevazute 5 zboruri saptamanale si 2 zboruri saptamanale catre destinatia Salonic.

Compania TAROM a programat pentru orarul de iarna 2023/4 un numar de 76 frecvenţe pe săptămâna către destinatiile interne ale Romaniei, care raspund cererii de calatorii de afaceri sau turism si asigura in egala masura conectivitatea cu zborurile externe, astfel:  23 către Cluj-Napoca, 22 către Timişoara, 26 către Iaşi, 9 către Suceava, 14 către Oradea, 4 către Baia Mare şi 2 către Satu Mare.

Operarea pe destinaţiile interne este prevăzută alternativ cu aeronave jet şi ATR, capacitatea fiind adaptată cererii, potrivit Bugetul.ro.

Citește mai multe despre: Plan de restructurare pentru TAROM! Comisia Europeană va aproba în curând sprijinul de 900 de milioane de lei pentru companie. Grindeanu: „TAROM trebuie să ajungă la 90 % personal navigant și 10 % personal suport, nu invers”