- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Atenție, români! Produsul Kaufland a fost retras de urgență din toate magazinele, fiind considerat un pericol pentru sănătate

11 Oct, 20:42 • Cornel Ghimeșan
Mare atenție, români! Un nou produs vândut în supermarketuri poate fi considerat un adevărat pericol pentru sănătate. Specialiștii recomandă să returnați sau să aruncați produsul, în caz că l-ați achiziționat.
Atenție, români! Produsul Kaufland a fost retras de urgență din toate magazinele, fiind considerat un pericol pentru sănătate

E vorba despre un produs dulce de la Kaufland pe care mulți români îl consumă. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat că produsul a fost retras de pe rafturile magazinelor din cauza suspiciunii de contaminare cu bucăți de plastic.

Citește și Auchan ar putea revoluționa magazinele din România după noile planuri de tip discounter. „Am vrut să venim cu un răspuns și în zona aceasta unde populația câștigă mai puțin”

Produsul Kaufland a fost retras de urgență din toate magazinele

Produsul Kaufland denumit „tartă cu rubarbă şi căpşuni” a fost retras din magazinele din toată țara. Decizia a fost luată după ce producătorul a prezentat suspiciunea de contaminare cu „bucăţi mici de plastic albastru pe suprafaţă”.

„B+F Bakery & Food GmbH informează asupra faptului că în cazul anumitor produse “Tartă cu rubarbă și căpşuni K-Classic” 1250 g pot exista bucăți mici de plastic albastru pe suprafața acestora. Clienții sunt rugați să returneze produsul cu datele de identificare de mai jos și vor primi contravaloarea acestuia.

Avertismentul se referă la produsul: ”Tartă cu rubarbă şi căpşuni K-Classic 1250g” GTIN 4063367224072 Dată de valabilitate: 10.2024 Nr. lot: 3185 Furnizor: B+F Bakery & Food GmbH Eschenstraße 5 D-33154 Salzkotten Germania.

Informarea se referă exclusiv la produsele cu datele de identificare menționate mai sus. Ne pare rău pentru acest incident și vă asigurăm că am luat măsuri imediate. Calitatea produselor reprezintă o prioritate pentru noi”, a anunțat compania.

Citește și De necrezut! Câți bani câștigă un angajat Kaufland care adună cărucioarele din parcare

Alertă în magazinele Auchan. Produsul retras de pe rafturi

ANSVSA a venit cu o alertă alimentară și în cazul magazinelor Auchan. Produsul vizat este ‘KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Ribs’.

„Nestle România retrage și recheamă din piață o cantitate limitata din produsul KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs cu datele de identificare de mai jos și care nu prezintă eticheta în limba romana.

Motivul retragerii: lipsa etichetei în limba română în condițiile în care produsul conține alergeni (alune). Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la alune. Persoanele care au achiziționat produsul îl pot returna la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Este necesara prezentarea bonului fiscal. Este afectat doar produsul având detaliile de mai jos:

Nume produs pe etichetă: KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs, Producător: Nestlé Bulgaria, Nr.lot: 30300457, Data expirării: 12/2023, Detaliu diferențiator: fără limba română pe ambalaj”, a anunțat compania.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult