- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Atenție! Trafic restricționat pe autostrada A3 București – Ploiești

07 Aug, 09:36 • Bumbeneci Diana
Au început lucrările la Autostrada București-Ploiești. În prima zi a săptămânii, traficul va fi restricționat.
Atenție! Trafic restricționat pe autostrada A3 București - Ploiești

Lucrările impun restricționarea circulației pe prima bandă a autostrăzii A3, pe sensul Ploiești – București, luni până la ora 18.00. Șoferii sunt rugați să conducă atent. Anunțul a fost făcut de centrul InfoTrafic al Poliției Române, prin intermediul unui comunicat.

Trafic restricționat pe autostrada A3 București – Ploiești

Vezi și: EXCLUSIV| De la pasiune la afacere. Povestea lui Teodor, tânărul care și-a dedicat ani la rând ajutându-i pe cei din jur să se facă bine. „A devenit un stil de viață. Nu m-aș vedea să fac altceva chiar dacă ar fi câștiguri mult mai mari”

Autostrada A3 este o autostradă în construcție, ce pornește de la București spre nord, urmând să traverseze Munții Carpați prin Valea Prahovei, să străbată Podișul Transilvaniei pe direcția SE-NV, și să ajungă, prin nordul Carpaților Occidentali, la punctul de trecere a frontierei cu Ungaria de la Borș 2. Anual, pe această autostradă sunt efectuate lucrări, iar circulația rutieră este îngreunată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni, până la ora 18.00, pe Autostrada A3, pe sensul Ploiești – București, se efectuează lucrări de frezare și asfaltare, care impun restricționarea circulației pe prima bandă, pe tronsonul kilometric 54 – 58, în zona localității Moara Domnească, județul Prahova.

„Recomandăm conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa între autovehicule şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulație, semnalizând această intenție. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență”, transmite Infotrafic.

Ai mai putea citi: 70.000 de euro pe proiect pentru fiecare român. Cum poți obține finanțarea. Criterii de selecție și condiții de eligibilitate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult