- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Atenționare pentru milioane de pensionari. „Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere”

03 Nov, 14:52 • Bumbeneci Diana
Casa de Pensii are un nou anunț pentru pensionari. Au sosit biletele de tratament balnear, seria noiembrie 2023.
Atenționare pentru milioane de pensionari. „Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere”

Casa de Pensii

are un nou anunț pentru pensionarii din România. Așa cum am scris luni, 30 noiembrie, biletele de tratament balnear, aferente Seriei a 17-a, au început să fie primite de casele județene de pensii.

Atenționare pentru milioane de pensionari

Astfel, Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud a anunțat, luni, că au sosit biletele de tratament balnear, aferente Seriei a 17-a din 2023.

Acestea se pot ridica de la sediul instituţiei noastre zilnic, conform programului de lucru cu publicul, de luni până joi între orele 8:30-15:00, vineri între orele 8:30-13.00 până la data de 06.11.2023, se precizează în anunțul Casei de Pensii Bistrița.

Recent, și Casa Județeană de Pensii Sibiu a informat că „a fost afișată lista biletelor de tratament balnear aprobate pentru Seria a 17-a”.

Ulterior, marți, 31 octombrie, și Casa Județeană de Pensii Gorj a informat că „s-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.17/2023 cu data de intrare în perioada 14 – 17 noiembrie 2023”.

Casa de Pensii Gorj subliniază că, potrivit criteriilor, „diagrama de alocare automată a biletelor de tratament balnear, realizată de aplicația informatică SPA, NU POATE FI MODIFICATĂ”.

Informarea Casei de Pensii Gorj:

„S-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.17/2023 cu data de intrare în perioada 14 – 17 NOIEMBRIE 2023.

În această serie, Casei Județene de Pensii Gorj i-au fost repartizate 100 bilete pentru tratament balnear.

Din cele 100 bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 71 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

Repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj: https://cjpgorj.ro/prestatii/bilete-de-tratament/2023.

Conform CRITERIILOR, diagrama de alocare automata a biletelor de tratament balnear, realizata de aplicatia informatica SPA, NU POATE FI MODIFICATA.

Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se pot ridica de la sediul instituției in zilele de 01, 02, 03 si 06 noiembrie 2023, in functie de data comunicata fiecarui beneficiar.

Vezi și: Premierul Ciolacu răbufnește complet și dă de pământ cu băncile din România! „Este intolerabil să crești artificial comisioanele bancare!”

Pensii
Pensii

În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului la data programata si nu a anuntat, in prealabil, compartimentul gestiune bilete de tratament, despre acest fapt, repartiția este anulată iar biletul se redistribuie altui solicitant.
Situația locurilor disponibile pentru seria nr.17/2023, cu data de intrare în perioada 14 – 17 noiembrie 2023, se prezintă astfel:

Nr.Crt. STAŢIUNEA NUMĂR LOCURI
1. AMARA 4
2. BALA 18
3. BUZIAS 3
4. MONEASA 2
5. PUCIOASA 2
T O T A L 29

Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere.

Toate biletele nevalorificate până în data de 06 noiembrie 2023, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 07 noiembrie 2023, ora 8:00, până inclusiv in data de incepere a seriei.

Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului, sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”.

Anunțul Casei de Pensii

„În atenția beneficiarilor de bilete de tratament.

Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud i-au fost repartizate un număr de 74 bilete de tratament balnear aferente seriei 17/2023, cu intrare începând cu data de 14.11.2023, pentru următoarele stațiuni: Băile 1 Mai, Bizușa, Covasna, Băile Felix, Geoagiu Băi, Herculane, Moneasa, Saturn, Sovata, Tășnad și Vatra Dornei.

Acestea se pot ridica de la sediul instituţiei noastre zilnic, conform programului de lucru cu publicul, de luni până joi între orele 8:30-15:00, vineri între orele 8:30-13.00 până la data de 06.11.2023.

Redistribuirea biletelor de tratament neridicate va avea loc la data de 07.11.2023 începând cu ora 8:30. –

>>> http://www.cjpbn.ro/…/Repartizare-bilete-tratament… <<<
http://www.cjpbn.ro/repartizarea-biletelor-de-tratament…/”, a transmis, luni, Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud.

Anunțul Casei de Pensii Sibiu:
„Dragi pensionari,

vă informăm că a fost afișată lista biletelor de tratament balnear aprobate pentru seria 17. Puteți vizualiza lista pe site-ul Casei Județene de Pensii Sibiu, accesând link-ul:

https://www.cjpsibiu.ro/…/Bilete%20de%20tratament…
Să auzim numai de bine,
Dorel Aldea”.

Vezi și: Daniel Dines, fondator UiPath: „Întotdeauna am avut sindromul impostorului. Mereu sunt cu gândul la asta”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult