- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Au început pregătirile pentru sărbători! Târgul de Crăciun din București se deschide în data de 30 Noiembrie!

19 Nov, 10:13 • Oprea Alina
Sfârșitul lunii Noiembrie marchează începutul sărbătorilor! Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun, care își deschide porțile pe data de 30 Noiembrie!
Au început pregătirile pentru sărbători! Târgul de Crăciun din București se deschide în data de 30 Noiembrie!

În această iarnă, se va organiza a XVI-a ediție a Târgului de Crăciun din București. Bucureștenii se vor bucura de un adevărat spectacol în preajma sărbătorilor. Târgul de Crăciun din București se va deschide în data de 30 noiembrie, iar vreme de o lună oamenii se vor putea bucura de toate atracțiile evenimentului.

Au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, astfel Primăria Capitalei a venit cu unul dintre cele mai importante anunțuri. Bucureștenii se vor bucura de Târgul de Crăciun, care este organizat în Piața Constituției, deschizându-și porțile în data de 30 noiembrie, iar elementul central se anunță celebrul brad împodobit, care măsoară o înălțime de 30 de metri.

Ai putea fi interesat și de: Tichete sociale 2023. Pensionarii cu venituri modeste primesc un sprijin financiar pentru masa de sărbători

Târgul de Crăciun din București, ediția 2023

Targ de Craciun Bucuresti
Targ de Craciun Bucuresti

Târgul de Crăciun din Capitală din acest an o să fie organizat în Piața Constituției, iar intrarea va fi liberă. Acesta va fi deschis în data de 30 noiembrie și își închide porțile în data de 26 decembrie. În acest interval, Târgul de Crăciun București va fi deschis zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 22:00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 și 22:00. Foarte important de menționat este faptul că de Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, târgul se deschide de la ora 10:00, iar în Zilele de Crăciun: în 25 decembrie, de la ora 12:00, iar în 26 decembrie, de la 10:00.

Vor fi peste 130 de căsuțe de Crăciun vor găzdui meșteșugari din toate zonele ţării, care îşi vor prezenta arta şi tradiţiile și care oferă vizitatorilor variante bune în ceea ce privește alegerea cadourilor pentru apropiați. De asemenea, în aer va pluti mirosul îmbietor al preparatelor tradiționale, din care vizitatori se pot înfrupta în voie.

Pe lângă impunătorul brad de Crăciun, Târgul mai readuce și alte două atracții. Cei mici se vor bucura și în acest an de celebra Casa lui Moş Crăciun, iar din data de 15 decembrie îl vor putea întâlni și pe Moșu. Iar pentru cei mari și puțin mai curajoși roata panoramică este prezentă și în acest an, gata să ofere o privire de ansamblu magiei de Crăciun, potrivit cancan.

Ai putea fi interesat și de: Problemele se țin lanț în sistemul de Sănătate! Medicii riscă să rămână fără salarii, chiar înainte de sărbători!