- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Au venit primele facturi de la Hidroelectrica. Acestea pot fi achitate și în rate. Reacțiile internauților: „Așa arată?”

23 Jan, 14:23 • Cornel Ghimeșan
Hidroelectrica a rezolvat problemele de facturare. După nouă luni de zile s-au emis primele facturi. Internauții au oferit reacții diverse.
Au venit primele facturi de la Hidroelectrica. Acestea pot fi achitate și în rate. Reacțiile internauților: „Așa arată?

Cei mai mulți dintre clienți susțin că facturile primite sunt pe luna aprilie 2022, iar termenul de plată este martie 2023.

Internauții au oferit primele reacții pe marginea acestui subiect, în social media:

„Aveţi pile?” sau „Așa arată? Ce frumoasă e…”, sunt câteva dintre comentariile amuzante primite la postare.

„Am primit azi (vineri, 20 ianuarie – n.r.) factura pe aprilie 2022. Am termen de plată 45 de zile. Preț 0.78 lei”, este o altă postare de pe grup.

„Primit factură azi (vineri, 20 ianuarie – n.r.) pentru luna aprilie 2022, consum 128 kw. Preț per kw 0,76 ron”, mai spune un membru al grupului.

„Ieri am primit factura pentru Aprilie 2022. Preţ 0,68 Lei/KWh Tva inclus! Termen de plată 45 de zile!”, este un alt mesaj.

„Las şi eu un printscreen cu factura, primită ieri (vineri, 20 ianuarie – n.r.), zona Iaşi, am calculat 0,7625 lei/Kwh”, mai este un alt mesaj.

Altcineva spune că „au apărut câteva informații noi pe prima pagină: tel. deranjamente, e-mail furnizor, cont contract”.

Facturile la Hidroelectrica pot fi plătite în ratele

Un anunț excelent pentru clienții Hidroelectrica se referă la restanțieri, care pot achita pentru consumul efectuat în mod eșalonat. Practic, este permisă plata în rate, pentru o perioadă de șase luni.

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor.

În ultima jumătate de an, aproape 500.000 de consumatori nu și-au primit facturile la energie electrică.

Pentru facturile la zi, acestea pot fi achitate într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult