- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Autobuzele etajate revin pe traseu în Constanța și Mamaia. De unde pot fi cumpărate biletele și cât costă

17 Jun, 13:25 • Lupu Alexandra
Autobuzele etajate, reintroduse în Constanța și Mamaia. Iată de câți bani ai nevoie pentru a vizita peste 100 de obiective turistice.
Autobuzele etajate revin pe traseu în Constanța și Mamaia. De unde pot fi cumpărate biletele și cât costă

Vești bune pentru români! Autobuzele etajate au fost reintroduse pe traseu în Constanța și Mamaia pentru acest sezon estival. Turiștii pot vedea peste 100 de obiective turistice în zonele menționate, informează ziare.com.

Autobuzele etajate revin pe traseu

CT BUS a informat în urmă cu puțin timp că linia turistică CITY Tour și-a reluat activitatea de sâmbătă, 17 iunie. Autobuzele etajate vor circula între orele 10:00 și 18:00 (la ora 18:00 are loc ultima plecare din cap de linie Gară CFR), cu o frecvență de 30 de minute. Turiștii vor avea la dispoziție 4 astfel de autobuze.

Citește și despre următorul subiect: În ce situație a fost pus un bărbat din Constanța la un magazin Kaufland. După ce a ajuns la casă a avut parte de un șoc uriaș

O călătorie costă 6 lei. Pentru un bilet „hop-on / hop-off”, românii trebuie să scoată din buzunare 10 lei. Biletele pot fi achiziționate atât în mijlocul de transport, cât și online, prin aplicația 24Pay. CT BUS a menționat că circuitul CITY Tour cuprinde peste 100 obiective turistice importante din Constanța și Mamaia.

Oamenii au la dispoziție și aplicația „CiTy TOUR” prin care se pot conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, în timp ce se află la bordul autobuzelor etajate. Pentru a o putea folosi, persoanele interesate trebuie să scaneze codul QR de pe spătarul scaunelor din autobuz să caute platforma direct în „MAGAZIN PLAY”. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului.

Autobuze etajate
Autobuze etajate

Drept urmare, românii interesați să meargă cu autobuzele etajate vor putea vedea Gara Maritimă, “Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie şi Arheologie, “Edificiul Roman cu mozaic”, Moscheea “Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic Tomis, Delfinariul, Satul de Vacanţă, Cazinoul din Mamaia și nu numai.

De asemenea, CT BUS a informat că vor fi reintroduse autobuzele cu traseu de noapte N102, N100M, N2-43 şi N5-40, începând cu data de 19 iunie, luni. Ele vor circula cu o frecvență de 30 de minute și primele curse vor pleca din cap de linie de la ora 23:30. Traseele, timpii reali de sosire în stație, intervalul de succedare și programul autobuzelor pot fi consultate în aplicația CT BUS.

Vezi și: De noaptea minții! Un tânăr s-a urcat într-o locomotivă și a fugit cu ea, în Constanța