- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Autostrada până în Moldova nu mai este doar un mit! Liderul PSD a anunțat când vor fi gata lucrările

13 Feb, 12:39 • Stefan Simion
Moldova va avea autostradă! Anunțul a fost făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a oferit informații de interes despre durata lucrărilor.
Autostrada până în Moldova nu mai este doar un mit! Liderul PSD a anunțat când vor fi gata lucrările

Vești bune pentru Moldova! Cât de curând, vor începe lucrările pentru una dintre cele mai așteptate autostrade, după mult timp de așteptare, citează stiripesurse.ro.

Anunțul a fost făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, care a oferit informații relevante despre demers și despre durata proiectului. După 32 de ani, este pentru prima oară când se conturează planul pentru autostrada către Moldova.

„Niciodată nu vom mai prinde un asemenea tren”

Ciolacu a oferit public informații relevante despre proiectul autostrăzii către Moldova și de promisiunile aduse de lucrările care vor avea loc. Printre rânduri, liderul a ținut să spună că actuala coaliție este una care a reușit să facă față cu succes tuturor provocărilor pe care le-a întâmpinat.

„Această coaliţie a făcut faţă – este loc şi de mai bine – numeroaselor provocări pe care le-am avut până acum şi am închis un an cu instabilitate politică cu cele mai mari investiţii directe. Avem exerciţiul financiar trecut, care se închide anul acesta, avem PNRR şi avem investiţiile financiare viitoare, care au deja au intrat în desfăşurare. Avem obligaţia, dacă nici acum nu se dezvoltă România, niciodată nu vom mai prinde un asemenea tren”, menționează Marcel Ciolacu.

Citește și: BREAKING NEWS! Premierul Rep. Moldova, Natalia Gavrilița, și-a dat demisia. Prima reacție a președintelui Maia Sandu

Moldova
Moldova

Construirea autostrăzii până la Moldova nu mai este un mit. Planul a fost conturat de către persoanele responsabile după 32 de ani de la apariția acestui gând. Liderul PSD a menționat că lucrările vor fi gata până în 2024.

Autostrada până în Moldova, gata în 2024

„Invoc mereu Ministerul Transporturilor, e prima oară după 32 de ani când deja se conturează autostrada Moldovei şi cred că până în 2024 vom merge pe autostradă până în Moldova. Lucruri care sunt evidente, sunt primari, sunt autorităţi locale, care au peste 20 de proiecte numai pe PNRR, în afară de proiectele pe care le au pe Anghel Saligny sau vor accesa în viitor exerciţiul financiar european”, spune liderul PSD.

Vezi și: România ar putea lega A8 de Chișinău și Odesa. Grindeanu: „Am discutat astăzi cu omologul meu din Republica Moldova, Andrei Spînu”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult