- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Autostrada Soarelui se închide. CNAIR anunță pe unde se deviază traficul rutier în această noapte

28 Jun, 12:30 • Bumbeneci Diana
Autostrada Soarelui se închide în noaptea de miercuri spre joi între Cernica și București. Traficul rutier va fi deviat pe timpul lucrărilor.
Autostrada Soarelui se închide. CNAIR anunță pe unde se deviază traficul rutier în această noapte

Autostrada Soarelui se închide în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 22 00 la ora 05 00 între Cernica (km. 15 ) și intrarea în București pentru noi lucrări de montare a predalelor la nodul rutier de la Glina, la kilometrul 13. Șoferii care vin dinspre Constanța spre București vor fi deviați de pe A 2 pe la nodul rutier de la Cernica, pe Drumul Județean 301 și apoi pe Centura București (DNCB), potrivit informării CNAIR.

Lucrări de amploare pe Autostrada Soarelui

Ai mai putea citi și: Un nou job cucerește românii. Venituri de 1000 de euro pe lună, tichete de masă, abonamente și al 13-lea salariu

O altă variantă este ieșirea de pe Autostrada A 2 pe la Fundulea și intrarea pe DN 3 Fundulea-București, rută pentru transportatori. Practic, în această noapte, circulația va fi complet închisă pe sensul Constanța-București pentru execuția pasajului de la Glina, pasaj care face parte din primul lot al Autostrăzii A 0 Sud, iar pentru sensul opus, spre litoral, circulația se va desfășura pe două benzi, dar cu închiderea benzii de urgență, transmite Compania de Drumuri:

Autostrada Soarelui
Autostrada Soarelui

,, Se închide circulația pe aproximativ 4 km. din A2, sensul Constanța – București, pentru două nopți ! În perioada 27.06.2023 – 29.06.2023, intervalul orar 22:00 – 05:00, se închide circulația pe A2, calea 2 (Constanța – București), pe sectorul cuprins între km. 11+700 și km. 15+500, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul de pe A0 care supratraversează Autostrada Soarelui (A2) în zona km. 13+330.

Pe perioada lucrărilor circulația va fi deviată pe următoarea rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule: A2, km. 15+000 – DJ 301, Cernica – Centura București. În acest interval, circulația rutieră pe calea 1 a autostrăzii, sensul București – Constanța, se va desfășura în condiții normale, pe cele două benzi de circulație, menținându-se pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricționarea benzii de urgență.” – comunicat CNAIR.

În urmă cu o săptămână lucrările s-au făcut pe prima cale cu închiderea circulației pe sensul spre Constanța.

Lotul 1 de pe Autostrada A 0 București Sud are o lungime de 17 km. și este la 62 % execuție. Tronsonul dintre Glina și Vidra ar trebui deschis până la sfârșitul anului, conform contractului, iar de finalizarea lucrărilor depinde și darea în trafic a lotului 2 (Bragadiru -Jilava-Vidra) în această toamnă.

Imagini cu nodul rutier de la Glina, intersecția Autostrăzii Soarelui (A 2) cu Autostrada Bucureștiului (A 0) au fost publicate pe Canalul YouTube BabaDog.

Vezi și: Angajații din România vor plăti o nouă taxă! Se întâmplă de la 1 septembrie

 

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult