- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Avertisment pentru clienţii Lidl. Nu trebuie să mai facă acest gest!

04 Apr, 12:00 • Cornel Ghimeșan
Un avertisment important vine din partea retailerului și producătorului de ciocolată Heidi: ouăle de ciocolată Heidi, vândute în lanţul Lidl, nu conțin bani, deci nu mai spargeți figurinele de ciocolată în căutarea lor!
Avertisment pentru clienţii Lidl. Nu trebuie să mai facă acest gest!

Reacționând la înregistrările video apărute pe TikTok, care sugerează că ouăle de ciocolată Heidi ar conține bani, reprezentanții companiei Heidi Chocolate au făcut clar că produsele lor sunt decorate manual și nu conțin altceva decât ciocolată. Așadar, distrugerea acestor figurine în căutarea presupuselor bani nu face decât să strice bucuria celor care aleg aceste produse pentru masa de Sfintele Paști.

„Reluăm şi noi rugămintea colegilor de la Lidl Romania. Am văzut la rândul nostru clipurile de pe Tik Tok, referitoare la existenţa banilor în figurine de Paşte. Însă vă asigurăm că produsele HEIDI tematice conţin doar meşteşugul ciocolatierilor HEIDI, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraş cu iepuraş. Nu se află nimic înăuntru. Să nu stricăm bucuria oamenilor care le vor lua acasă pentru masa de Paşte”, este mesajul transmis, miercuri, de Heidi.

Citeşte şi: Avertisment pentru românii care vor cumpăra carne de miel de Paște în 2024. Sunt vizați cei care caută prețuri mici

Lidl România, în calitate de retailer care comercializează aceste produse, a emis și el un avertisment similar, subliniind că în interiorul ouălor de ciocolată se află doar ciocolată.

Citeşte şi: Diferență de 700 de lei la pensie în cazul a doi pensionari care au muncit 35 de ani și au avut același salariu. Care este explicația

În altă ordine de idei, Lidl România a retras din vânzare un lot al produsului „Culinea Nuggets cu pui 500 g” din motive de precauție, din cauza posibilei contaminări cu bacteria salmonella. Consumatorii pot returna produsul în orice magazin Lidl și vor primi înapoi suma achitată, fără a fi necesar să prezinte bonul fiscal.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult