- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bancnotele vechi care se vând cu 10.000 de lei pe Internet! Te poți îmbogăți imediat dacă le mai ai!

14 Jan, 20:14 • Fundeanu Madalina
Acestea sunt bancnotele româneşti care se vând online cu 10.000 de lei. Te îmbogățești dacă le mai ai în casă!
Bancnotele vechi care se vând cu 10.000 de lei pe Internet! Te poți îmbogăți imediat dacă le mai ai!

Bancnotele vechi românești sunt extrem de căutate în momentul actual. Cele mai rare exemplare au ajuns să primească o atenție deosebită, fiind foarte greu de găsit în mod obișnuit, potrivit informațiilor relatate de Antena 3 CNN.

Bancnotele româneşti care se vând online pe suma de 10.000 de lei. Te îmbogățești dacă le mai ai în casă!

Bancnotele din perioada comunismului se vând în mediul online cu suma de 10.000 de lei.

Prin urmare, în cazul în care încă mai deții astfel de obiecte valoroase acasă, în special în mai multe exemplare, poți considera că ai parte de o adevărată comoară și că există posibilitatea să te îmbogățești peste noapte.

În ultimii ani, amatorii și colecționarii au ajuns la concluzia că acestea și monedele au devenit obiecte extrem de căutate și apreciate.

Un aspect remarcabil care a atras atenția comunității numismatice se referă la cele anulate, cunoscute și sub denumirea de „bancnote retrase din circulație”.

Te-ar mai putea interesa și: Comerţul auto depășește 1 milion de autoturisme în România. Sorin Bălan, director operaţiuni, Autovit.ro: „Cele mai multe tranzacţii de anul trecut au fost pentru maşini cu preţul între 10.000 şi 25.000 de euro”

bancnote vechi
bancnote vechi

Aceștia sunt banii cărora li s-a revocat statutul legal, făcându-i obiecte cu o valoare redusă în ochii colecționarilor, în comparație cu bancnotele neanulate care încă circulă.

Așadar, deși bancnotele anulate pot părea să aibă o valoare mai mică, există colecționari pasionați care apreciază farmecul lor aparte.

O bancnotă extrem de veche din perioada comunismului este acum disponibilă pe un site de vânzare bine-cunoscut. Proprietarul deține 20 de exemplare, toate în stare foarte bună, fiind potrivite pentru cei pasionați de colecționarea acestor obiecte prețioase.

Cele 20 de bancnote se găsesc la Constanța și se vând cu 10.000 de lei. Prețul este unul fix, care nu poate fi negociat.

„Vând 20 de bancnote de 100 de lei din anul 1966 în stare foarte bună. Pret 10 000 de lei”, este prezentat în anunț.

Anunțul a fost postat pe un site specializat și a atras atenția internauților. Banii sunt extrem de căutați, având în vedere că se găsesc foarte greu și sunt foarte doriți. Din acest motiv, vânzătorul ține foarte mult la preț.

Vezi și alte știri: Revenirea pieței de spații de birouri din București, amânată pentru 2025. Anul acesta nu au fost anunțate proiecte mari