- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bătrân jefuit de falşi angajați ai companiei de gaz. Cum au fost surprinși hoţii de camera de luat vederi VIDEO

12 Oct, 17:23 • Cornel Ghimeșan
Atenţie pe cine lăsaţi să intre în casă! Două femei și un bărbat, care au pretins că sunt angajați ai unei firme de utilități de gaz, sunt căutaţi de poliţie după ce au jefuit, de două ori, un bătrân din Cluj-Napoca.
Bătrân jefuit de falşi angajați ai companiei de gaz. Cum au fost surprinși hoţii de camera de luat vederi VIDEO

Bătrân jefuit de falşi angajați ai companiei de gaz. Trei persoane au bătut la ușa unui om în vârstă, cu pretextul ca sunt reprezentanții unei firme de gaz și că trebuie sa facă ceva verificări. Bătrânul i-a lăsat în apartament, iar hoţii au reuşit să-i fure 300 de lei! Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere! De altfel, nu a fost prima dată când cei trei au intrat în casa bărbatului sub același pretext, acum ceva vreme reuşind să-i ia din casă 1.200 de lei, scrie cluj24.ro.

Citeşte şi: Metroul din Cluj-Napoca. Guvernul a aprobat construirea liniei. Cât costă proiectul

Pe filmare se vede că primul care a intrat în apartament a fost bărbatul, care s-a și asigurat că proprietarul este singur. Apoi a intrat prima femeie, care l-a ademenit pe proprietar în baie, unde au stat câteva minute. În acest timp, o a doua femeie, care purta mănuși chirurgicale, a intrat în apartament și a mers la sigur, într-o cameră de unde a furat banii!

Citeşte şi: Prețul curentului electric pe bursă de 4 ori mai mare decât anul trecut. Ce fac românii ca să își mai reducă cheltuielile?

Când şi-a dat seama că a fost victima unui jaf, bătrânul a sunat la poliţie. „La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință situată pe o stradă din cartierul Mărăști, s-ar fi prezentat 3 persoane suspecte, care, sub pretextul că efectuează servicii pentru instalații de gaz, ar fi sustras o sumă de bani. Astfel, în urma verificărilor derulate, polițiștii au constatat că, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, la locuința unui bărbat, în vârstă de 66 de ani, s-ar fi prezentat 3 persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 41 de ani și două femei, de 33 și 43 de ani, iar, sub pretextul că efectuează servicii pentru instalațiile de gaz, ar fi pătruns în interiorul locuinței sale și, profitând de neatenția sa, ar fi sustras 300 de lei. În continuare, sunt efectuate cercetări sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Cluj.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult