- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Becali a semnat contractul pentru o fermă de 850 de hectare. Lider ADS „unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS”

20 Oct, 20:00 • Bumbeneci Diana
Gigi Becali a semnat contractul pentru ferma de 850 de hectare. Documentul a fost semnat în prezența directorului general adjunct al ADS, George Sava.
Becali a semnat contractul pentru o fermă de 850 de hectare. Lider ADS „unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS”

Becali a semnat contractul cu Agenția Domeniilor Statului pentru a prelua ferma de 850 de hectare la care a câștigat concesiunea. Becali și-a câștigat dreptul în cadrul unei licitații cu strigare.

Becali a licitat o fermă de 850 de hectare

Gigi Becali a participat în luna septembrie la o licitație cu strigare pentru o exploatație situată în județul Tulcea. Arenda oferită de George Becali a fost cea mai mare dintre ofertele primite. După o perioadă de 10 zile, timp alocat contestațiilor, sau timpul în care câștigătorul licitației se putea retrage, astăzi, joi – 20 octombrie, a fost semnat contractul de concesionare.

Cu mare bucurie vă anunțăm că astăzi 20 octombrieADS – Agenția Domeniilor Statului prin domnul Sava George, Directorul General Adjunct, a semnat astăzi unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS. Îi mulțumim domnului George Becali pentru cooperare și îi urăm spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”, au anunțat reprezentanții ADS pe pagina de Facebook a agenției, unde au fost publicate și câteva fotografii de la momentul semnării contractului.

Mai poți citi: Incredibil. Cum ajunge un litru de lapte să coste de trei ori mai mult în magazin, față de prețul cerut de fermieri

Becali a licitat o fermă de 850 de hectare. Lider ADS „unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS”
Becali a licitat o fermă de 850 de hectare. Lider ADS „unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS”

Exploatația pentru care a licitat Becali se află în județul Tulcea și include o suprafață de 755 de hectare de teren agricol și 94,6 hectare de teren neagricol. În total, o suprafață de aproape 850 de hectare cu destinație agricolă.

Pentru a se înscrie la licitație, Gigi Becali a plătit un preț al caietului de sarcini de 4.760 de lei cu TVA, și a pus garanție suma de 943.193,47 de lei. Contractul semnat de Gigi Becali are o valabilitate de 20 de ani, cu posibilitate de prelungire încă 10 ani.

Te mai poate interesa: Statul oferă un ajutor în valoare de 100.000 EURO pe an pentru producători

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult