- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Black Friday 2022. Când va fi ziua cu cele mai multe reduceri din an și ce oferte vor avea românii

28 Sep, 10:00 • Bumbeneci Diana
Mai sunt doar câteva săptămâni până când românii se vor putea bucura de Black Friday. Anul acesta, cumpărăturile ar putea să nu mai fie la fel de multe precum în alți ani, având în vedere criza economică și instabilitatea produsă de războiul ruso-ucrainean. Cu toate acestea însă, magazinele sunt gata să iasă la rampă cu oferte de nerefuzat.
Black Friday 2022. Când va fi ziua cu cele mai multe reduceri din an și ce oferte vor avea românii

Black Friday este una dintre cele mai așteptate zile din an, deoarece este perioada în care majoritatea comercianților reduc prețurile produselor. Așadar, în această zi se vor putea face cumpărături la cele mai mici prețuri din an.

Black Friday 2022 vine cu noi oferte pentru români

Românii pasionați de shopping, sau doar cei care au nevoie de anumite produse vor putea să le acceseze la prețuri mici, luând în considerare că este ziua din an cu cele mai mari reduceri. În unele cazuri, prețurile ajung să fie reduse la jumătate sau chiar mai mult de atât.

Black Friday este deja un eveniment de notorietate în România, acesta fiind organizat de ani întregi. Anul acesta, Black Friday pică pe data de 11 noiembrie. Dacă la început doar magazinele de electronice și electrocasnice aveau oferte tentante de Back Friday, în prezent, toate magazinele au anunțat că vor veni cu reduceri semnificative în 2022.

Așadar, de Black Friday 2022 vor putea fi cumpărate produse pentru casă și grădină, produse cosmetice, haine, încălțăminte, vacanțe, pachete medicale, bijuterii și multe altele. Cele mai multe produse vor fi vândute, ca în fiecare an, în mediul online, curierii fiind deja pregătiți pentru o avalanșă de colete.

Black Friday 2022. Când va fi ziua cu cele mai multe reduceri din an și ce oferte vor avea românii
Black Friday 2022. Când va fi ziua cu cele mai multe reduceri din an și ce oferte vor avea românii

Din acest motiv, chiar dacă Black Friday 2022 pică pe 11 noiembrie, din cauza numărului mare de comenzi și a aglomerației din magazine, pot să mai existe și alte perioade de reduceri în luna noiembrie, cunoscute sub denumirea de Black Weekend 2022.

De obicei, de Black Friday, cumpărătorii caută televizoarele, telefoanele mobile, electrocasnicele mici, articolele din zona de fashion, dar și cosmeticele sau produsele de îngrijire personală. Ca o medie stabilită pe baza datelor din ultimii ani, de Black Friday, un român cheltuie între 500 și 2000 de lei, însă sumele pot să fie și mai mari.

Anul trecut însă, cumpărătorii au fost mai rezervați și asta din cauza contextului pandemic, iar anul acesta, mulți dintre români se gândesc să cheltuie mai chibzuit, din cauza crizei energetice și a instabilității produse de conflictul ruso-ucrainean.

Alte articole de interes: Guvernul oferă elevilor și profesorilor o zi liberă! Când se vor bucura românii de o „vacanță”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult