- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Blue Air rămâne „în aer” și în următoarele două luni. Mesajul intern trimis angajaților de directorul general al companiei aeriene

12 Oct, 23:00 • Claudia Simion
Blue Air nu reia zborurile prea curând. Directorul companiei aeriene, Cristian Rada, a anunțat intern că nu va fi niciun zbor în următoarele 60 de zile.
Blue Air rămâne în aer și în următoarele două luni. Mesajul intern trimis angajaților de directorul general al companiei aeriene
Angajații Blue Air au primit un mesaj de la directorul companiei prin care au fost informați că zborurile nu vor fi reluate în următoarele două luni.

„În continuarea discuțiilor pe care le purtăm zi de zi cu potențialii investitori și ținând cont și de realitățile de zi cu zi venim către dumneavoastră cu rugămintea de a considera efectuarea concediului de odihnă legal considerând faptul că în momentul de față potențiala reluare a operațiunilor de zbor nu se va întâmpla cu siguranță mai devreme de 60 zile”, a anunțat Cristian Rada, potrivit boardingpass.ro.

Reprezentanții companiei aeriene low-cost au spus, în ultimele zile, că sunt în discuții cu doi potențiali investitori dar au refuzat să divulge numele acestora. Totuși, compania spune că acționariatul său ar fi acceptat toate condițiile impuse de investitori, însă așteaptă răspunsul final al autorităților române.

„Din punctul de vedere al acționariatului Blue Air Aviation, aceștia au acceptat absolut toate condițiile, la acest moment fiind în așteptarea răspunsului final al autorităților române”, spun reprezentanții Blue Air, potrivit ZF.

Inițial Blue Air spunea că reia zborurile de pe data de 12 septembrie. Ulterior au revenit și au spus de 10 octombrie. Pe 30 septembrie, însă, au transmis din nou că nu vor relua zborurile.

„Având în vedere, însă, complexitatea acestui proces, Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va transmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou”, se arăta în comunicatul transmis la acea vreme.

Citește și ANPC declarații despre Blue Air: „Auncă petarde cu fum pentru a distrage atenţia de la ceea ce cu adevărat au făcut”

Tags: