- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil. Wizz Air lansează bilete de 39.99 euro pentru clienții afectați de anularea zborurilor Blue Air

30 Sep, 21:54 • Bumbeneci Diana
Wizz Air lansează bilete de 39.99 euro pentru românii afectați de anularea zborurilor Blue Air. Compania are în plan să câștige astfel mai mulți clienți.
Incredibil. Wizz Air lansează bilete de 39.99 euro pentru clienții afectați de anularea zborurilor Blue Air

Wizz Air reușește să uimească din nou. Deși Wizz a anulat bilete peste bilete, acum schimbă foaia și a reintrodus bilete cu tarife pornind de la 39,99 euro pentru pasagerii Blue Air afectați de anularea zborurilor. Mai mult, compania aeriană frecvența pe 28 de rute din București către destinații europene.

Wizz Air are oferte de nerefuzat pentru clienții Blue Air

„Bilete cu tarife speciale pentru clienții Blue Air afectați de zborurile recent anulate ale companiei aeriene. Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 euro, folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului pentru tarife speciale, https://wizzair.com/en-gb#/rescue. În același timp, s-a crescut frecvența pe 28 rute din București către destinații populare din Europa și a extins ruta Bacău-Liverpool pentru sezonul de iarnă 2022-2023”, se arată într-un comunicat al companiei.

Citește și: Blue Air amână pentru a doua oară reluarea zborurilor. Când vor putea românii să mai zboare cu această companie

Incredibil. Wizz Air lansează bilete de 39.99 euro pentru clienții afectați de anularea zborurilor Blue Air
Incredibil. Wizz Air lansează bilete de 39.99 euro pentru clienții afectați de anularea zborurilor Blue Air

În primele zile ale lunii în curs, operatorului aerian low cost a făcut publică o extindere majoră în țara noastră, cu cinci aeronave alocate bazei sale de la Aeroportul Otopeni din București. Compania aeriană a mai anunțat și creșterea frecvenței din Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu. Noi rute au fost introduse de la București către Atena, Praga și Larnaca. În total, WizzAir a adăugat 2,7 milioane de locuri suplimentare pieței din țara noastră.

„Reintroducem tarifele noastre speciale și sporim capacitatea pentru a-i ajuta pe pasagerii Blue Air. Știm cât de important este pentru pasageri să poată călători și vrem să ne asigurăm că pasagerii afectați de cele mai recente anulări ale Blue Air pot să călătorească în continuare cu Wizz Air. Pasagerii pot face rezervări pe site-ul web cu tarife speciale al Wizz Air către destinația dorită și, astfel, pot ajunge în siguranță la familiile, prietenii sau în destinațiile lor de vacanță”, a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer.

Operatorul aerian low-cost Blue Air a anunțat la finele acestei săptămâni că nu va relua zborurile din 10 octombrie precizând, cu toate acestea însă, că se află în discuții cu potențialii investitori, creditori și Guvernul României pentru a-și restructura profilul de capital. Compania amână, astfel, pentru a doua oară momentul estimat pentru reluarea zborurilor, fără să le promită românilor o nouă dată oficială la care se vor relua zborurile.

Compania operează o flotă de 166 de aeronave Airbus A320 și A321 și este gata să preia clienții Blue Air. În anul financiar F22, compania WizzAir a avut 27,1 milioane de pasageri.

Mai poți citi: Compania Națională Aeroporturi București anunță o nouă lovitură pentru românii care călătoresc cu avionul

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult