- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bolt face angajări: 30 de posturi sunt disponibile! Cum poți aplica

12 Jul, 21:46 • Lupu Alexandra
Vești bune pentru românii care caută un loc de muncă. Bolt face angajări. Compania recrutează ingineri software în România.
Bolt face angajări: 30 de posturi sunt disponibile! Cum poți aplica

Bolt a anunțat că angajează ingineri IT care să lucreze la dezvoltarea soluțiilor software, informează wall-street.ro. România este printre puținele țări în care compania a dezvoltat un hub dedicat inginerilor. Compania urmărește să crească numărul angajaților ingineri cu 20%, adică până la aproximativ de 100 salariați.

Bolt face angajări

Inginerii IT au rolul de a îmbunătăți aplicațiile Bolt și Bolt Food. Compania urmărește să crească numărul lor cu 20%, adică să ajungă până la 100 de salariați responsabili de dezvoltarea soluțiilor software.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Revolut se pregătește să facă angajări în toată lumea, inclusiv în România. Vor fi disponibile 1.000 de posturi

Pe lângă pozițiile dedicate programatorilor, compania scoate pe piață joburi pentru rolurile de management și coordonare a operațiunilor locale, pentru micromobilitate și ride-hailing. 30 joburi sunt disponibile pe site-ul firmei pentru București. În prezent, 270 de angajați lucrează la sediul din Capitală. Specialiștii recrutați în ultimii ani de companie ocupă acum poziții regionale, activând fie în străinătate, fie în țară.

„Hub-ul nostru este format din echipe autonome de ingineri, care colaborează cu entități Bolt la nivel global pentru a proiecta, dezvolta și susține sisteme care se pun în mișcare atunci când cineva folosește aplicațiile noastre pentru a solicita o cursă, a planifica traseul optim sau pentru a comanda mâncare”, declară Vlad Dascălu, Bucharest Engineering Site Lead.

Bolt
Bolt

Hub-ul de development software din România este cel mai mare din regiune. Echipa locală de ingineri joacă un rol important în proiectarea și dezvoltarea aplicației de livrare de mâncare. Multe dintre noile funcționalități care sunt dezvoltate periodic și devin disponibile în aplicațiile companiei sunt realizate în România.

„E important să ținem cont de faptul că, la Bolt, căutăm specialiști cu experiență și competențe excelente, pentru că știm că le putem oferi poziții care să le valorifice calitățile și să-i pună în postura de a colabora în crearea de produse sau servicii, într-un domeniu foarte dinamic, solicitat și folosit de milioane de oameni”, a mai spus Vlad Dascălu.

Compania are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania prestează în România serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, livrare de produse alimentare și nealimentare, de livrare de mâncare  și cu divizia de software development. Bolt activează în peste 25 de orașe din România, conform profit.ro.

Citește și despre următorul subiect: Angajări masive în România. Sunt disponibile aproape 60.000 de joburi, multe prin EURES. Mii de euro salariu pentru necalificaţi