- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Coșmar de cinci stele pentru doi români, în Bulgaria. Ce li s-a dat să mănânce la ”all inclusive”

28 Jul, 19:38 • Stefan Simion
Doi români au avut parte de un concediu de coșmar în Bulgaria. Iar asta deși au optat pentru un hotel de cinci stele, în regim ”all inclusive”.
Coșmar de cinci stele pentru doi români, în Bulgaria. Ce li s-a dat să mănânce la ”all inclusive”

Dacă alegi să mergi la mare în Bulgaria, în detrimentul litoralului românesc, asta nu garantează că vei avea o vacanță pe cinste. S-au convins de acest lucru doi români care au ales să se cazeze la un hotel de cinci stele din stațiunea Nisipurile de Aur, în regim ”all inclusive”.

Serviciile de care au beneficiat în Bulgaria nu s-au ridicat însă la nivelul de cinci stele și, implicit la suma plătită de turiști. Dimpotrivă. După cum spun cei doi turiști, concediul din Bulgaria fost un adevărat coșmar. Principala lor nemulțumire a fost legată de mâncare.

Citește și DNSC avertizează: Escrocheriile cu „platforme de investiții de stat” continuă să înșele românii online

Cei doi români au povestit experiența din Bulgaria pe Facebook, unde au postat și fotografii din zona unde se servea masa.

”Încercați să evitați camerele duble standard de la Grifid Noa din Nisipurile de Aur. Micul dejun și cina se pot servi doar la restaurantul Terazza unde la micul dejun mai găsești ceva să păcălești stomacul, la cină efectiv se face foamea. Mâncare rece, pâine veche, marea majoritate a bolurilor mai mult goale și mâncare gătită prost.

La ce preț are camera, nu este acceptabil acest lucru. Singurul fel de mâncare cald erau pastele, dar cu sosul făcut de două zile. Nu mai spunem faptul că de 4 seri – de când servim aici masa, 90% din mâncare se repetă. Unele feluri efectiv sunt neatinse de 4 zile”, a spus unul dintre ei, pe rețeaua de socializare.

Tot pe Facebook însă sunt însă și recenzii pozitive după vacanțe ale unor români în Bulgaria.

Astfel, un turist a povestit că a mers să mănânce la restaurant și a plătit relativ puțin în raport cu tot ce a consumat. Concret, a avut la masă o porție de ceafă de porc cu piure de cartofi, somn la grătar cu cartofi prăjiți, supă de pui, o salată a bucătarului, trei beri și o limonadă.

Totalul de pe nota de plată – 66 de leva, adică aproximativ 33 de euro, preț care i-a uimit pe majoritatea internauților.

Postarea lui a devenit virală și a generat un val de comentarii și comparații, notează bzi. Iată, mai jos, câteva dintre comentaruii:

  • „La noi, banii ăia nu acopereau nici măcar băuturile”
  • „Scump, foarte scump, 171 de lei! În Mamaia, de banii ăia luați doar scobitori”
  • „Patronii de pe litoralul nostru ar trebui să meargă și ei în concediu în Bulgaria, poate mai învață câte ceva business”
  • „Haideți pe litoralul românesc. Veți plăti cam 66 de euro”
Citește și Românii cumpără locuințe la greu. Noua decizie a Guvernului nu le mai dă timp de așteptat
Urmărește Daily Business pe Google News
Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult