- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Buzău investește 2,6 milioane de euro să creeze noi locuri de muncă!

15 Oct, 10:01 • Oprea Alina
O mare companie a ales orașul Buzău pentru a investi 2,6 milioane de euro, astfel că vor fi generate noi locuri de muncă la Buzău! Care este investiția? O nouă fabrică ce urmează să fie construită.
Buzău investește 2,6 milioane de euro să creeze noi locuri de muncă!

Buzău este un oraș norocos! Compania General Membrane este una dintre cele mai mari din România destinată industriei construcțiilor, de produse lichide impermeabilizate și polistiren expandat. Aceasta a obținut finanțarea din partea ING pentru construcția unei hale de producție pentru polistiren expandat și instalarea unui sistem fotovoltaic integrat pe acoperișul fabricii care urmează să fie construită la Buzău.

Ne bucurăm să fim alături de compania General Membrane, să le sprijinim planurile de a-și crește afacerea și de a construi o nouă unitate de producție în Buzău, care va conduce la crearea de noi locuri de muncă. Parteneriatul cu compania General Membrane datează din 2008, la scurt timp de la înființarea companiei în România și începutul activității de producție în județul Buzău.

Suntem determinați să îi susținem în continuare pentru a-și dezvolta capacitățile de producție și portofoliul de produse, dar și pentru a valorifica noi oportunități de afaceri.”, a comunicat Alexandrina Băluță, Manager Strategie Companii Medii, în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România, conform celor comunicate de adevărul.ro, potrivit SpyNews.

Vezi și: Compania japoneză Yazaki închide oficial fabrica din Buzău. Angajații vor primi 7 salarii drept compensație

Generarea unor noi locuri de muncă în Buzău

Odată cu investiția în această fabrică, vor fi generate foarte multe locuri de muncă. Aceasta va fi construt pe o suptafață de circa 28.000 de metri pătrați cu hale de producție, laboratoare și spații pentru irouri. Aceste birouri vor găzdui aproape 100 de angajați. Creșterea numărului de angajați va fi cu 20%.

Nevoia creșterii producției de polistiren expandat atât pentru piața autohtonă, cât și pentru export, înseamnă pentru companie o recunoaștere a calității produselor și o încredere a partenerilor în procesele noastre de producție și distribuție.”, a comunicat Dorin Florea, General Manager în cadrul General Membrane, conform sursei citate.

Vezi și: Cum a reușit o persoană din Buzău să aibă datorii de peste 1.200.000 de lei la bugetul public