- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Campania „Sezonul Dacia”: românii care comandă noul model Spring primesc un card de încărcare pentru 10.000 km

10 Mar, 21:17 • Lupu Alexandra
Dacia dă startul unei noi campanii. Potrivit companiei auto, românii care comandă noul model Spring primesc un card de încărcare pentru 10.000km.
Campania „Sezonul Dacia”: românii care comandă noul model Spring primesc un card de încărcare pentru 10.000 km

Veste bună pentru românii care vor să-și achiziționeze o mașină electrică. Prin campania „Sezonul Dacia”, șoferii care cumpără noul model Spring, primesc un card de încărcare pentru 10.000 de kilometri, anunță profit.ro.

Card de încărcare pentru românii care cumpără noul model Dacia Spring

Dacia are o nouă ofertă pentru românii care vor să-și achiziționeze o mașină electrică. Mai exact, persoanele care comandă în această lună noul model Spring de 65CP vor primi un card de încărcare pentru 10.000 kilometri. Propunerea face parte dintr-o nouă campanie susțină de reprezentanți, denumită „Sezonul Dacia”.

Noua campanie de marketing realizată de Dacia este una suficient de ofertantă pentru șoferi. Persoanele interesate pot beneficia de oferte speciale pentru toate modelele existente ale mărcii, dar mai ales, condiții deosebite pentru livrare mai rapidă și chiar și pentru finanțare. Propunerile sunt valabile pentru perioada 10 martie și 13 aprilie, iar pe lângă ofertele deja prezentate, există un cadou special pentru șoferii care își comandă noua versiune Extreme: motorizarea nou introdusă, de 65CP, care aduce o serie de noi elemente la nivelul design-ului. Clienții din această lună vor primi un card pre-paid, pentru încărcarea bateriei.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: A apărut clasamentul celor mai bine vândute mașini electrice. Dacia Spring se află pe locul 7 la nivel european

A început Sezonul Dacia: românii pot beneficia de un card de încărcare dacă achiziționează noul model
A început Sezonul Dacia: românii pot beneficia de un card de încărcare dacă achiziționează noul model

Reprezentanții nu au anunțat în ce rețea vor fi disponibile cardurile de încărcare, până la ora actuală. Un calcul simplu făcut de sursa citată arată că este vorba de aproximativ 2000kWh care vor putea fi încărcați, mai exact, vorbim despre 50 plinuri ale bateriei. Modelul Spring Extreme are un motor mult mai puternic față de versiunea de bază, astfel, performanțele sunt mai bune. Bateria nu este afectată foarte mult, tocmai de aceea, autonomia a rămas de 220 km la o singură încărcare sau 315 în regim urban, așa cum a anunțat inițial compania.

Modelul Spring Extreme poate fi comandat prin programul Rabla cu doar 10.900 euro, în condițiile în care șoferii predau la schimb două autoturisme vechi. 22.450 euro este prețul de listă, însă până la ora actuală, niciun român nu a comandat acest model fără subvenția Rabla.

Citește și: Cea mai cumpărată mașină din România este vândută după un an de folosire. Care sunt prețurile cerute de proprietarii de Dacia Spring. „Lumea aștepta să înceapă programul RABLA”