- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Care sunt cele mai scumpe festivaluri de muzică din această vară din România. Cât costă un bilet de acces

25 May, 08:04 • Cornel Ghimeșan
Distracția va fi în toi și în această vară în România. Sunt o mulțime de concerte și festivaluri de muzică la care participă românii în următoarele luni.
Care sunt cele mai scumpe festivaluri de muzică din această vară din România. Cât costă un bilet de acces

Iată cele mai așteptate festivaluri de muzică ale veriiNostalgia

Care sunt cele mai scumpe festivaluri din această vară din România. Primul mare festival care urmează în această vară este, desigur, Nostalgia, care are loc în perioada 27 – 30 iunie, la București. Festivalul se ține de mai bine de șase ani și a fost gândit ca o petrecere sub formă de fabrică de amintiri. Participanții se vor bucura de melodii de când erau copii sau adolescenți, de decoruri retro & future, mai multe zone cu diverse genuri muzicale și o atmosferă care îndeamnă la visare.

Beach, Please

Care sunt cele mai scumpe festivaluri din această vară din România. Un alt festival care va crea isterie în acest sezon se ține la mare, la Costinești, în perioada 10 – 14 iulie 2024. E vorba de Beach, please, care aduce pe scenă artiști mari precum Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, Ice Spice, Lil Pump, Rich The Kid și alții. Biletele pornesc de la 179 de euro (general access – sub 25 de ani), 199 de euro (general access) și ajung la 329 de euro (VIP) sau 399 euro (pentru cei care vor acces „backstage lounge”, alături de vedete).

Neversea

Care sunt cele mai scumpe festivaluri din această vară din România. În mai puțin de două luni începe distracția și la Neversea, un alt festival care se ține la malul mării, la Constanța, în perioada 4 – 7 iulie 2024. Printre artiștii anunțați deja se numără Maluma, superstarul columbian de raggaeton și latino-pop, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha (cunoscută pentru colaborarea cu David Guetta). Prețurile la bilete pornesc de la 284 de lei (preț redus) și pot ajunge până la 1676 de lei (VIP).

Citește și Ce poți face în weekendul 25-26 mai în București. Află cum te poți distra în acest sfârșit de săptămână

Electric Castle

Festivalul ajuns la ediția cu numărul 10 își așteaptă participanții la Castelul Banffy din Bondița (Cluj), în perioada 17 – 21 iulie.

Programul pe zile

Miercuri, 17 iulie:

  • Brina Knauss
  • Zack Fox
  • Fat Dog

Joi, 18 iulie:

  • Rema
  • Bonobo
  • Cavalera
  • Vița de Vie
  • Delia

Vineri, 19 iulie:

  • Bring Me The Horizon

Sâmbătă, 20 iulie:

  • Massive Attack

Duminică, 21 iulie:

  • Palaye Royale
  • Sean Paul.

Untold

E cel mai mare și mai popular festival de muzică de la noi din țară. Anul acesta, în perioada 8 – 11 august 2024, vin 250 de artiști naționali și internaționali. Printre aceștia se numără Louis Tomlinson (fost membru One Direction), Tom Grennan, DJ-ul brazilian ZERB, Sam Smith, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, etc.

Organizatorii Untold au spus că biletele pentru o zi de festival vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare, mai exact în data de 28 mai, la prețul de 69 de euro plus taxe. În general, prețurile la bilete pornesc de la 922 de lei (general access) și ajung până la 1740 de lei (VIP).

Citește și Plaja sălbatică de la Marea Neagră de care puțini români știu chiar și în 2024. Turiștii vin aici pentru a scăpa de agitația din marile stațiuni

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult