- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Fiica ei și-a dorit ca funeraliile să fie fastuoase

27 Feb, 15:41 • Fundeanu Madalina
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Fosta jurnalistă a fost condusă pe ultimul drum cu mare fast.
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Fiica ei și-a dorit ca funeraliile să fie fastuoase

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum cu mare fast, iar Gabriela Lucuțar, cunoscută ca „Regina Întunericului”, a avut grijă ca organizarea să fie impecabilă. În plus, patroana firmei de pompe funebre a mărturisit și costurile pe care le implică o astfel de înmormântare, potrivit Cancan.ro.

Luni, 26 februarie, Mioara Roman a fost înmormântată la Cimitirul Reînvierea. Fiica ei, Oana Roman, a ținut ca funeraliile să fie fastuoase, așa că a discutat toate detaliile cu organizatoarea încă de acum 3 luni. Atunci mama ei a ajuns de urgență la spital și a suferit o operație delicată. Sicriul alb, multitudinea de flori și coliva cu foiță de aur au atras atenția. De asemenea, și pentru pachetele oferite de pomană au fost alese alimente sofisticate.

Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuțar este cunoscută pentru înmormântările de lux pe care le organizează, iar costurile sunt piperate. Într-adevăr, ea a mărturisit că are și prețuri pentru toate buzunarele, iar funeraliile sunt organizate în funcție de cerințele clientului.

Însă, pentru o înmormântare cu fast așa cum a fost cea a Mioarei Roman, costurile sunt destul de ridicate. Patroana firmei de pompe funebre nu a vrut să dezvăluie prețul total. Totuși, a explicat până la ce sumă poate ajunge un astfel de eveniment.

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață.

Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Citește și: Mioara Roman a lăsat o datorie uriașă după moarte. Motivul pentru care avea poprire pe pensie

înmormântarea Mioarei Roman
înmormântarea Mioarei Roman, sursa: Antena 3

Ce au conținut pachete cu mâncare de la înmormântarea Mioarei Roman

Aceasta a povestit că pachetele oferite de pomană au conținut exact mâncarea preferată a fostei jurnaliste. Printre alimentele selecționate s-au numărat icre de sturion, somon, dulceață de trandafiri, pâine de casă sau plăcinte de mai multe feluri.

„Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir. Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă”, a spus Gabriela Lucuțar.

Pe lângă pachetele oferite oamenilor la biserică și cimitir, familia a ales să facă și o pomană mare pentru sufletul regretatei Mioara Roman. Masa a fost pusă la un restaurant, situat pe Bulevardul Dacia, acolo unde apropiații au mers imediat după înmormântare.

După ce sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost scos din biserică, oamenii s-au îngrămădit să primească pachetele. Acestea au fost împărțite chiar de Gabriela Lucuțar, organizatoarea înmormântării. Femeia de afaceri nu a putut să prevadă numărul mare de oameni care au participat la înmormântare pentru că mulți dintre aceștia au fost nevoiași veniți în speranța că vor obține ceva de mâncare.

„Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roagă pentru sufletul celui plecat la ceruri. Se împarte câte un vas pentru fiecare apostol. Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece!

Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică! I-am lăsat să ia că mi-a fost milă. Ideea era să se bucure de pomană și să le mănânce sănătoși. Asta este viața! Câteodată nedreaptă…”, a povestit Gabriela Lucuțar.

Vezi și: Averea pe care a lăsat-o în urmă Rona Hartner, îndrăgita actriță și cântăreață. După divorțul de Herve Camilleri, artista a rămas fără aproape nimic