- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Averea pe care a lăsat-o în urmă Rona Hartner, îndrăgita actriță și cântăreață. După divorțul de Herve Camilleri, artista a rămas fără aproape nimic

23 Nov, 15:38 • Fundeanu Madalina
Rona Hartner a trecut printr-o mulțime de încercări de-a lungul vieții. După divorțul de bărbatul cu care a avut o relație timp de trei ani, artista a rămas doar cu o casă pe Coasta de Azur. I-a oferit tot ce mai avea în rest fostului ei soț.
Averea pe care a lăsat-o în urmă Rona Hartner, îndrăgita actriță și cântăreață. După divorțul de Herve Camilleri, artista a rămas fără aproape nimic

Răpusă de o boală incurabilă cu care s-a luptat în ultimii ani, Rona Hartner nu a avut o situație fericită cu banii. După divorțul de Herve Camilleri, bărbatul cu care a avut o relație timp de trei ani, artista a rămas fără aproape nimic, relatează cei de la România TV.

Încercările la care a fost supusă Rona Hartner

După această lovitură care a măcinat-o profund, ulterior, actrița a fost diagnosticată cu o boală teribilă care a ucis-o.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat.

De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner în 2021, conform România TV.

Rona Hartner
Rona Hartner

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au unit destinele la începutul lunii octombrie, în anul 2019. Ceremonia de căsătorie s-a petrecut în Franța, iar actrița părea că este în culmea fericirii. Situația reală, însă, nu era așa. În 2021, după o căsnicie de trei ani, au hotărât să divorțeze. Rona Hartner declara atunci că i-a oferit fostului soș tot ce a cerut, iar ea a păstrat doar casa de pe Coasta de Azur.

Nu de mult, artista a recunoscut că are o rezervă de bani, însă nu îi strânsese pentru a se întreține, ci pentru a-i folosi la un proiect muzical.

„Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, povestea actrița.

Te-ar putea interesa și: Iată care este prețul piperat al unui costum popular! O cunoscută cântăreață face dezvăluiri uimitoare!

Cine a fost Rona Hartner

Rona Hartner s-a născut pe 9 martie 1973, în București. A fost o talentată artistă română cu origini germane, activând ca actriță de film, cântăreață, compozitoare și textieră. În ultimul timp își desfășura activitatea în Franța, potrivit Radio România Cultural.

Fiica unui inginer proiectant și a unei economiste, Rona Hartner a urmat școala germană din București între anii 1979 și 1991. În 1991, a început studiile la Școala de Muzică Titu Maiorescu, iar din 1992 a continuat să se specializeze la Academia de Teatru și Film din București.

Rona Hartner
Rona Hartner

Patru ani mai târziu, regizorul francez Tony Gatlif i-a oferit rolul principal în filmul „Gadjo dilo – Străinul nebun”, realizat în România. Pentru interpretarea sa remarcabilă, Rona a fost distinsă cu Leopardul de Aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

În 1996, a avut o evoluție de succes în co-producția franco-română „Asfalt-Tango”, regizată de Nae Caranfil. Peste un an, s-a stabilit în Franța, unde a jucat în thrillerul „Nekro”, regizat de Nicolas Masson. În 1998, s-a întors în țară pentru a interpreta un rol în filmul „Dublu extaz” al lui Iulian Mihu.

În Franța, Rona Hartner a avut și o prezență activă în spectacolele de teatru. Împreună cu David Lynch, în 2003, a lansat la Paris maxi-single-ul „You’re more than that” („Ești mai mult decât atât”).

În România, a participat la o mulțime de evenimente, precum Festivalul Internațional de Film Transilvania la Cluj-Napoca în iunie 2007, unde a susținut un concert în cadrul Galei de închidere. De asemenea, a fost prezentă la prima ediție a International Romani Art Festival din Timișoara în 2007 și în spectacolul „Flamenco Experience – Rona Hartner & Bartholo Claveria” la Arad în august 2013.

Un moment semnificativ pentru cariera sa bogată a fost și concertul din 29 august 2015, unde Rona Hartner & The Zuralia Orchestra și Provincialii au fost invitați speciali în show-ul susținut de Goran Bregovici și Wedding and Funeral Orchestra la București.

Unul dintre spectacolele sale mai recente este „Natura”, un eveniment cu muzică din repertoriul Mariei Tănase, prezentat de Rona Hartner și Taraful Hopa pe scena Grădinii Alhambra din București, scrie sursa menționată.

Vezi și: Un tânăr din România a ajuns în topul celor mai bine vânduți poeți din Spania! A publicat patru volume de poezie, vândute în peste 100.000 de exemplare