- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă în 2023 un team lead visual content în România. Poți ajunge la sume ireal de mari pentru un astfel de job

04 Mar, 19:47 • Bumbeneci Diana
Jobul de team lead visual content este destul de căutat în țara noastră. Iată câți bani poți câștiga la un astfel de loc de muncă și ce trebuie să faci zi de zi la lucru.
Cât câștigă în 2023 un team lead visual content în România. Poți ajunge la sume ireal de mari pentru un astfel de job

Un team lead visual content în România este la mare căutare în zilele noastre. Acesta câştigă între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, analizate de Zf.

Ce trebuie să facă la job un team lead visual content

Un astfel de angajat pe poziţia de team lead visual content are un salariu care variază, în medie, între 1.600 şi 2.000 de euro net pe lună. Pentru un astfel de job nu este nevoie de zeci de studii superioare, însă trebuie ținut cont că la baza sa se află capacitatea de a gestiona o echipă care preia idei creative şi le transformă în rezultate tangibile, spiritul de muncă în echipă și mai ales arta comunicării cu ceilalți.

Citește și: Ai auzit vreodată de jobul de parking management technician? Iată cât câștigă un astfel de angajat în România

Job lead visual content
Job lead visual content

„Un team lead visual content are capacitatea de a gestiona o echipă care preia idei creative şi le transformă în rezultate tangibile, motiv pentru care sunt foarte importante abilităţile analitice. Candidaţii interesaţi să aplice la rolul de team lead visual content înţeleg noile abordări ale creării de conţinut creativ şi au peste doi ani de experienţă în management şi în utilizarea software-ului de design grafic (Adobe Creative Suite), precum şi experienţă dovedită în furnizarea de conţinut creativ, cel puţin în proiecte de specialitate. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 2.000 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, vouchere de vacanţă, compensare pentru telemuncă, pensie privată, tichete de masă.

În prezent, 145 de posturi vacante pentru poziţia de team lead visual content sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.

Citește și: Vrei să devii coordonator de evenimente în 2023? Iată ce salariu fabulos poți avea în România, pe o muncă atât de frumoasă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult