- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă o cameristă în Mamaia. Muncește doar patru ore pe zi

23 Jul, 15:11 • Cornel Ghimeșan
Hotelurile și pensiunile de pe litoralul românesc vin cu oferte avantajoase de locuri de muncă. Sunt o mulțime de anunțuri de angajare pe tot internetul, iar o mare parte din ele sunt chiar tentante.
Cât câștigă o cameristă în Mamaia. Muncește doar patru ore pe zi

Cât câștigă o cameristă în Mamaia. În domeniul turismului sunt cele mai multe locuri de muncă disponibile și nici ofertele nu sunt deloc de neglijat, mai ales că programul e foarte avantajos.

Ce salariu are o cameristă în Mamaia

Mamaia e cunoscută ca fiind cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc. O firmă din constanța caută cameriste pentru apartamente în regim hotelier. Programul e de patru ore doar, de la 11 la 15, iar salariul lunar net e de 2.000 de lei. Toți banii sunt trecuți pe carte de muncă. Mai mult, se asigură transport sau se decontează transport în valoare de 200 de lei și se oferă și bonusuri sau alte beneficii, în funcție de implicare. Nu e necesară experiența, însă un criteriu obligatoriu e deținerea unui permis auto și a unui autoturism.

Citește și Importăm tot mai mult de la turci! În doar 6 luni, România a importat legume și fructe din Turcia de peste 180 de milioane de dolari

Ce responsabilități are o cameristă:

  • Efectuează și întreține curățenia în spațiile de cazare eliberate si ocupate în conformitate cu standardele și procedurile companiei;
  • Verifica inventarul spațiilor de cazare.

O cameristă poate să câștige și 3.000 de lei în Mamaia, iar job-ul e part time, de doar patru ore pe zi.

Prețurile au crescut considerabil pe litoralul românesc

Turiștii care merg să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc au parte de cazare și servicii mult mai scumpe decât în mod normal, iar acest lucru se întâmplă până la jumătatea lunii august 2023.

Citește și Cum să te bucuri de un concediu în Turcia cu bani puțini. O româncă a dezvăluit secretul. „Puteți să vă faceți singuri vacanța”

Așadar, în perioada 1 iulie – 15 august 2023, turiștii trebuie să scoată din buzunar sume mai mari pentru serviciile pe care le doresc pe litoral. E vârf de sezon, iar hotelierii au crescut prețurile sejururilor. Chiar și închirierea șezlongurilor e mai scumpă decât de obicei.

În Mamaia prețurile sunt ceva mai mari, pornesc de la 271 de lei pe noapte. La un hotel de patru stele, unde aveți și mic dejun, se plătește 347 de lei pe noapte. Un sejur de trei zile all inclusive ar fi între 542 și 694 de lei, fără a fi incluse alte servicii.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult